• Jurija Gagarina 16 (TC Delta City. II sprat)
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 01:00h

Program bara

SUBOTA 27. Jul
Promo day, 1.000 rsd + 500 rsd (All day); Jackpot rain, 30.000 rsd (18h - 21h)

PONEDELJAK 29. Jul
Lady day, 500 rsd + 500 rsd (All day); Jackpot rain, 30.000 rsd (18h - 21h)

SREDA 31. Jul
Jackpot rain, 30.000 rsd (18h - 21h)

Beograd Noću

Favorit je kompanija specijalizovana u organizovanju igara na sreću. Obezbeđujemo najbolje uslove igre za naše klijente. Praćenje svetskih trendova u svetu igara na sreću kao i slot aparati najnovije generacije predstavljaju imperativ našeg poslovanja. Sinonim smo za društveno odgovornu kompaniju kojoj je veliki broj klijenata pružio svoje poverenje.

Casina Favorit

Favorit je mesto velikih dobitaka u svetu igara na sreću. Luksuzan ambijent, vrhunska usluga kao i najsavremeniji aparati pružiće Vam nezaboravno iskustvo. U Favorit-u možete pronaći savršen spoj sofisticiranosti i uzbuđenja. Nalazimo se na tri lokacije u Beogradu, u tržnim centrima, i to:

  • Ušće šoping centar
  • Rajićeva šoping centar
  • Delta City šoping centar

Ono što je karakteristično za Favorit je to da je u pitanju slot klub koji obezbeđuje najboljeuslove igre za sve klijente. Favorit prati visoke svetske trendove kako bi svojim klijentima obezbedili vrhunsku igru na najsavremenijim aparatima poslednje generacije.

Favorit Delta City

Ovaj popularan slot klub je svoj prvi lokal u Beogradu otvorio na drugom spratu Delta City tržnog centra. Uz luksuzan ambijent Favorit slot klub nudi i najbolju uslugu, a sve to zajedno u kombinaciji sa najsavremenijim aparatima će Vam pružiti nezaboravno iskustvo. Dobro došli u Las Vegas u Beogradu.

Casina Favorit

Slot aparati i ruleti

Od aparata koje ima Favorit na raspolaganju su Vam Diversity, Aristocrat, Impera, JP, Gambee, Merkur, Axxis, Cristal Dual, ali tu su i tradicionalni klasici Ultimate aparata, kao i elektronski ruleti poslednje generacije.

Favorit Delta City

Dress Code obavezan za ulaz u sve Favorit slot klubove

Da biste ušli u bilo koji od brojnih Favorit slot klubova neophodno je da ispoštujete dress code. Nije dozvoljen ulazak u kratkim pantalonama, šorcevima i bermudama. Takođe je zabranjeno nošenje kapa, kačketa, šešira, marama, kaciga, naočara za sunce, maski i bilo čega drugog što potpuno ili delimično prikriva identitet.

Casina Favorit

Treba da napomenemo da je ulazak u slot klub dozvoljen isključivo osobama starijim od 18 godina. Ulaz je slobodan i ne plaća se.

Favorit radno vreme

Favorit slot klub radi svaki dan sedam dana u nedelji od 10h pa sve do 01h.

Favorit organizuje često mnoštvo akcija, poput kiše jackpot-ova, lady day-a, happy hour-a, promo day-a, kao i mnoštvo jackpot-ova koje smo spremili za Vas sa mogućnošću da dobijete i jackpot preko million dinara.

Casina Favorit

Favorit Delta City dešavanja

Kao što smo već pomenuli svi Favorit slot klubovi rade svakog dana, ali određenim danima postoje dešavanja koja su karakteristična za svaki lokal ponaosob.

  • Promo day je dan kada na uloženih 1.000 rsd, svima koji imaju Guest karticu, poklanjamo dodatnih 500 rsd bonus kredita.
  • Jackpot rain predstavlja kao što samo ime kaže kišu jackpot-ova u iznosu od 30.000 rsd svakog četvrtka i nedelje.
  • Lady day je namenjen prvenstveno damama. Ako ste dama na uplatu od 500 rsd Favorit Vam daruje još 500 rsd bonus kredita.
  • Happy hour je veče kada gosti imaju mogućnost da osvoje Jackpot-ove u iznosi do 20.000 rsd.

 

Casina Favorit

Nema nikakve sumnje da su Favorit slot klubovi mesta koja će zadovoljiti Vašu strast za igrama na sreću. Možemo da kažemo da je ovo zapravo zabavni park za odrasle koji će da zadovolji sve Vaše prohteve i da ispuni sva Vaša očekivanja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Casina Favorit Delta City
Average rating:  
 1 reviews
 by beli

Usao sam jednom ovde sa 2000 i izasao sa 130,000din :))))


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Favorit Delta City