• Jurija Gagarina 16 (TC Delta City. II sprat)
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 01:00h

Program bara

PONEDELJAK 05. Jun
Lady day 500+500 (all day); Jackpot rain 30.000 rsd (18-21h)

SREDA 07. Jun
Jackpot rain 30.000 rsd (18-21h)

PETAK 09. Jun
Jackpot rain 60.000 rsd (17-23h)

SUBOTA 10. Jun
Promo day 1000+500 (all day); Jackpot rain 30.000 rsd (18-21h)

Beograd Noću

Favorit Delta City je prvi otvoren slot klub u Beogradu kompanije Favorit CGI d.o.o. Inače, Favorit je firma koja je specijalizovana u organizovanju igara na sreću. Posluje na više lokacija u Srbiji. Tri lokacije su u Beogradu, a Favorit se može sresti i u drugim gradovima. Slobodno možemo da kažemo da je Favorit mesto velikih dobitaka u svetu igara na sreću.

Casina Favorit

Ono što je karakteristično za Favorit je to da su u pitanju slot klubovi koji obezbeđuju najbolje uslove igre za sve klijente. Favorit prati visoke svetske trendove kako bi svojim klijentima obezbedili vrhunsku igru na najsavremenijim aparatima poslednje generacije.

Favorit Delta City

Ovaj popularan slot klub je svoj prvi lokal u Beogradu otvorio u tržnom centru Delta City. Favorit se nalazi na drugom spratu Delta City-ja odmah pored bioskopa.

Favorit opis enterijera koji će vas zadiviti

Svaki slot klub ove kompanije je dizajniran tako da izgleda kao Vaš favorit. Enterijer je izrazito smelo i privlačno dizajniran, da će Vam odmah pri prvom ulasku zapasti u oči i ostaviti jak utisak. Sve je luksuzno urađeno. Uz luksuzan ambijent Favorit slot klub nudi i najbolju uslugu, a sve to zajedno u kombinaciji sa najsavremenijim aparatima, će Vam pružiti nezaboravno iskustvo. Dobro došli u Las Vegas u Beogradu.

Casina Favorit

Slot aparati i ruleti

Od aparata koje Favorit ima na raspolaganju su Vam Diversity, Aristocrat, Impera, Premier, Gambee, Merkur, Axxis, Cristal Dual, ali tu su i tradicionalni klasici Ultimate aparata, kao i elektronski ruleti poslednje generacije kao što su Optimum, Key One i Titan.

Favorit Delta City

Dress Code obavezan za ulaz u sve Favorit slot klubove

Da biste ušli u bilo koji od brojnih Favorit slot klubova neophodno je da ispoštujete dress code. Nije dozvoljen ulazak u kratkim pantalonama, šorcevima i bermudama, 3/4 pantalonama, majici bez rukava, trenerkama, papučama, sandalama sa otvorenim prstima i petama. Takođe je zabranjeno nošenje kapa, kačketa, šešira, marama, kaciga, naočara za sunce, maski i bilo čega drugog što potpuno ili delimično prikriva identitet. Takođe ulazak u Favorit nije dozvoljen ako na sebi imate kaput, mantil ili jaknu. Na ulazu postoji garderoba na kojoj možete ostaviti sve suvišne stvari.

Casina Favorit

Treba da napomenemo da je ulazak u slot klub dozvoljen isključivo osobama starijim od 18 godina, kao i da je na ulazu neophodna registracija uz pomoć validnog dokumenta sa fotografijom na uvid, bilo da je to lična karta, vozačka dozvola ili pasoš. Ulaz je slobodan i ne plaća se.

Favorit radno vreme

Favorit slot klubovi rade svaki dan sedam dana u nedelji od 10h pa sve do 01h.
Favorit organizuje često mnoštvo akcija, među kojima su najpoznatija: kiša jackpotova, lady day i promo day.

Casina Favorit

Favorit Delta City dešavanja

Kao što smo već pomenuli svi Favorit slot klubovi rade svakog dana, ali određenim danima postoje dešavanja koja su karakteristična za svaki lokal ponaosob.

Lady Day je namenjen prvenstveno damama. Ako ste dama, na uplatu od 500 dinara Favorit Vam daruje još 500 dinara bonus kredita.
Jackpot Rain predstavlja kao što samo ime kaže, kišu džekpotova koji idu do 30.000 dinara.
Promo Day na uloženih 1000 dinara, svima koji imaju Guest karticu, poklanja dodatnih 500 dinara bonus kredita.

Casina Favorit

Casina Favorit

Nema nikakve sumnje da su Favorit slot klubovi mesta koja će zadovoljiti Vašu strast za igrama na sreću. Možemo da kažemo da je ovo zapravo zabavni park za odrasle koji će da zadovolji sve Vaše prohteve i da ispuni sva Vaša očekivanja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Casina Favorit Delta City
Average rating:  
 1 reviews
 by beli

Usao sam jednom ovde sa 2000 i izasao sa 130,000din :))))


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Favorit Delta City