• Kneza Mihaila 54 (TC Rajićeva, II sprat)
    Beograd, Centar, Stari grad
  • 10:00h - 01:00h

Program bara

SREDA 07. Jun
Lady day 500 + 500 (All day)

ČETVRTAK 08. Jun
Promo day 1.000 + 500 (All day)

PETAK 09. Jun
Jackpot rain 60.000 rsd (17-23h)

NEDELJA 11. Jun
Promo day 1.000 + 500 (All day)

Beograd Noću

Favorit Rajićeva je treći otvoren slot klub u Beogradu kompanije Favorit CGI d.o.o. Inače, Favorit je firma koja je specijalizovana u organizovanju igara na sreću. Posluje na više lokacija u Srbiji. Tri lokacije su u Beogradu, a Favorit se može sresti i u drugim gradovima. Slobodno možemo da kažemo da je Favorit mesto velikih dobitaka u svetu igara na sreću.

Ono što je karakteristično za Favorit je to da su u pitanju slot klubovi koji obezbeđuju najbolje uslove igre za sve klijente. Favorit prati visoke svetske trendove kako bi svojim klijentima obezbedili vrhunsku igru na najsavremenijim aparatima poslednje generacije.

Casina Favorit

Favorit Rajićeva

Ovaj popularan slot klub je svoj treći lokal u Beogradu otvorio u shopping centru Rajićeva. Favorit se nalazi na drugom spratu ovog shopping centra.

Casina Favorit

Favorit opis enterijera koji će vas zadiviti

Svaki slot klub ove kompanije je dizajniran tako da bukvalno izgleda kao vaš favorit. Enterijer je izrazito smelo i privlačno dizajniran, da će vam odmah pri prvom ulasku zapasti u oči i ostaviti jak utisak na vas. Sve je luksuzno urađeno. Uz luksuzan ambijent Favorit slot klub nudi i najbolju uslugu, a sve to zajedno u kombinaciji sa najsavremenijim aparatima, će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Dobro došli u Las Vegas u Beogradu.

Favorit Rajiceva

Slot aparati i ruleti

Od aparata koje ima Favorit, na raspolaganju su vam Diversity, Aristocrat, Impera, Premier, Gambee, Merkur, Axxis, Cristal Dual, ali tu su i tradicionalni klasici Ultimate aparata, kao i elektronski ruleti poslednje generacije kao što su Optimum, Key One i Titan.

Dress Code obavezan za ulaz u sve Favorit slot klubove

Da biste ušli u bilo koji od brojnih Favorit slot klubova neophodno je da ispoštujete dress code. Nije dozvoljen ulazak u kratkim pantalonama, šorcevima i bermudama, 3/4 pantalonama, majici bez rukava, trenerkama, papučama, sandalama sa otvorenim prstima i petama. Takođe je zabranjeno nošenje kapa, kačketa, šešira, marama, kaciga, naočara za sunce, maski i bilo čega drugog što potpuno ili delimično prikriva identitet. Takođe ulazak u Favorit nije dozvoljen ako na sebi imate kaput, mantil ili jaknu. Na ulazu postoji garderoba na kojoj možete ostaviti sve suvišne stvari.

Casina Favorit

Casina Favorit

Treba da napomenemo da je ulazak u slot klub dozvoljen isključivo osobama starijim od 18 godina, kao i da je na ulazu neophodna registracija uz pomoć validnog dokumenta sa fotografijom na uvid, bilo da je to lična karta, vozačka dozvola ili pasoš. Ulaz je slobodan i ne plaća se.

Favorit radno vreme

Favorit slot klub radi svaki dan sedam dana u nedelji od 10h pa sve do 01h.

Favorit organizuje često mnoštvo akcija, među kojima su najpoznatiji lady day i promo day.

Casina Favorit

Favorit Rajićeva dešavanja

Kao što smo već pomenuli svi Favorit slot klubovi rade svakog dana, ali određenim danima postoje dešavanja koja su karakteristična za svaki lokal ponaosob.

Promo Day na uloženih 1000 dinara, svima koji imaju Guest karticu, poklanja dodatnih 500 dinara bonus kredita.
Lady Day je namenjen prvenstveno damama. Ako ste dama na uplatu od 500 dinara Favorit Vam daruje još 500 dinara bonus kredita.

Casina Favorit

Nema nikakve sumnje da su Favorit slot klubovi mesta koja će zadovoljiti Vašu strast za igrama na sreću. Možemo da kažemo da je ovo zapravo zabavni park za odrasle koji će da zadovolji sve Vaše prohteve i da ispuni sva Vaša očekivanja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Casina Favorit Rajićeva
Average rating:  
 1 reviews
 by goxy

lep gosposdki ambijent, najnoviji slotovi, uzivanje


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Favorit Rajićeva