• Višnjićeva 9
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 01:00h
  • Pop / Rock / Disco / Retro House
  • 180 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bar Coyote Bar nalazi se na Dorćolu, u samom srcu Beograda, u Višnjićevoj 9. Bar Coyote Bar može da ugosti 180 ljudi koji imaju prilike da uživaju u Pop, Rock, Disco i Retro House ritmovima u jednom veoma originalnom ambijentu.

Bar Coyote Bar je jedno veoma lepo i uređeno mesto gde se okuplja prava gradska ekipa koja ume da prepozna kvalitetan provod. Ovo izvanredno mesto koje nudi spektakularno uživanje na svetskom nivou otvoreno je svaki dan od 10:00 časova, a radi sve do 01:00, sem nedeljom. Svi ljubitelji dobre muzike moći će da pronađu svoje utočište ovde.

Bar Coyote Bar u zavisnosti od onoga što vam je potrebno i u čemu najviše uživate, nudi pult, šank, barski sto, visoko sedenje, ili separe. Važno je istaknuti da je bar arhitektonski tako osmišljen da ste uvek u centru dešavanja, odnosno u centru pažnje. Ovde ćete se osećati kao kod svoje kuće i prosto nećete moći a da ne poželite da ponovo dođete ovde i uživate u svim čarima ovog izvanrednog mesta.

Ono što će vas posebno oduševiti, kada je Coyote Bar u pitanju, jeste izuzetno ljubazno osoblje, koje će učiniti da se u svakom trenutku osećate izuzetno prijatno. Nesvakidašnja ponuda alkoholnih pića, upotpuniće vašu posetu ovom baru.

U ovom sjajnom lokalu će nastupati vrhunski beogradski dj-evi koji umeju da prepoznaju šta je ono što volite, a ponekad čak bolje i od vas. Njihovi setovi izazvaće u vama naboj dobre energije. Uz dobar izbor poznatih točenih piva i bogat program prestižnih viskija i tekile, u baru Coyote Bar DJ-evi će vas vratiti u zlatno doba '80 i '90-tih, na njima svojstven način.

Mi smo sigurni da će Coyote Bar dati jednu novu dimenziju sa svojim modernim enterijerom, najboljim koktelima i dobrom muzikom. Svakako vam preporučujemo da posetite Coyote Bar i uverite se u kvalitet koji ovo mesto nudi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Coyote Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Sandra

Dobra muzika


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Coyote Bar