• Vojvode Stepe 5
    Beograd, Voždovac
  • 11:00h - 23:00h
  • Lounge

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

HotBox nalazi se Vojvode Stepe 5 i predstavlja pravo hedonističko mesto. Ova pizzeria je namenjena ljudima koji vole da uživaju u vrhunskoj hrani. Za vaše uživanje je otvorena svaki dan od 11h do 23h.

Eksterijer HotBoxa odaje jedan, a enterijer sasvim drugi utisak. Ovde u jednom prelepom ambijentu imaćete prilike da probate pravu italijansku pizu sa uvoznim sastojcima, koja će prirediti pravo uživanje za vaša nepca. Tajna pravljenja najukusnijih pizza na svetu sa mozzarellom, pasiranim paradajzom i maslinovim uljem, čekaće vas u divnom HotBoxu.

Čitav koncept ovog mesta takav je da vam apsolutno ništa ne zafali. Ovde je sve podređeno vašem uživanju, uključujući i najsitnije detalje, kojima se ovde pridaje značajna važnost.

HotBox se može pohvaliti najboljom ponudom autentičnih italijanskih pizza, spremljenih u specijalnoj peći na drva. Kuvari koriste originalne sastojke, tako da se i pravi italijanski gurmani u ovom restoranu osećaju kao kod kuće. Prepustite se najboljim stvarima koje vam prestonica nudi i dozvolite da vas ekipa okupljena oko ovog sjajnog bara usluži.

Tvorci HotBoxa bili su inspirisani kvalitetom i ljubavlju prema istančanom ukusu koji vam daruju kroz hranu. Povoljne i promotivne cene se podrazumevaju , pa će sigurno svako naći ono što želi. Čim upoznate divno i uslužno osoblje pizzerie HotBox, bićete oduševljeni i uveriti se da će vas u ovom baru držati kao malo vode na dlanu. Osetićete se potpuno posebno, jer u HotBoxu to i jeste - najposebniji.

Ono što je jako bitno je to da ukoliko ne možete doći do bara ili jednostavno želite da u specijalitetima italijanske kuhinje uživate kod kuće, da vam HotBox može dostaviti spremljenu hranu na željenu adresu.

Prepustite se svim čarima ovog prelepog mesta, i dozvolite sebi iskustvo kakvo do sada niste imali gde da steknete. Dozvolite da vam HotBox pruži potpuni ugođaj za vaše prijatne trenutke u dobrom društvu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HotBox
Average rating:  
 1 reviews
 by Relja

pica im je hot 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - HotBox