• Vojvode Dobrnjca 34
    Beograd, Palilula
  • 10:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bar Bašta Složna Braća nalazi se na istoj lokaciji gde i kafana Složna Braća, u centru Beograda, u ulici Vojvode Dobrnjca 34.

Ulaz u Baštu Složna Braća nalazi se tačno pored ulaza u kafanu, a ovde vas takođe očekuje stara tradicija niskih cena i perfektne usluge koju gaje vaša Složna Braća.

Osim pristupačnih cena za svačiji džep i sjajnog ambijenta, u Bašti Složna Braća moći ćete da pratite i prenos utakmica sa svetskog prvenstva u fudbalu, kao i prenose svih ostalih predstojecih velikih sportskih takmičenja na velikom video bimu koji krasi ovo sada vec kultno mesto!

U Bašti Složna Braća izbor pića je veoma veliki, a poseban akcenat stavlja se na kvalitet rakije koja je najbolja u gradu. Obavezno probajte!
Za prave ljubitelje piva, vina i rakije, za one koji očekuju izuzetno dobar provod uz najbolju muziku. Za posebno organizovane večeri i privatna slavlja, za one dane kad ne slavite ništa, već samo uživate u životu - tu je Bašta Složna Braća! Obećava vam vrhunski provod i nista manje.

Bašta Složna Braća nastaviće da, poput svoje prijateljice kafane, impresionira mlade ljude nazaboravnim provodom.
Prijatan prostor, za veća i manja društva, ljubazno osoblje, atmosfera za pamćenje, fantastična muzika, samo su neki od atributa neponovljive novootvorene Bašte Složna Braća.

Pri samom ulasku u baštu Složna Braća imaćete utisak kao da ste otputovali na neko primorsko mesto i osetiti toplinu i odmor za dušu koja je u današnje vreme svima nama preko potrebna.
U ovoj bašti nema lošeg mesta. Sjajno ozvučenje omogućava da se muzika čuje u svakom delu lokala.

Radno vreme Bašte SLožna Brća je svakog dana od 10h do ponoći, dok će vikendom raditi do jedan sat iza ponoći. Bašta Složna Braća kapaciteta je oko 80 ljudi.

Ono što je najbitnije i što svi volimo jeste da je zaštitni znak Složne Braće prijatno osoblje, pristupačne cene za svačiji džep i prijatna- najbolja atmosfera u gradu!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bar Složna Braća
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bar Složna Braća