• Braće Krsmanović 8
    Beograd, Savski venac
  • 13:00h - 03:00h
  • Disco / Funk / House / Deep House
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

U  samom srcu najpoznatije i najurbanije beogradske destinacije – Savamale, u ulici Braće Krsmanovića broj 8, smešten je jedan od najboljih i najinteresantnijih beogradskih lokala, Tranzit Bar. Ovo mesto je za relativno kratko vreme uspelo da stvori sebi značajno ime u Beogradu i nametne se kao jedna od omiljenih destinacija Beograđana ali i onih koji se prilikom posete Beogradu zažele jedinstvenog i nešto drugačijeg iskustva.

Svojim unikatnim dizajnom, raznolikom ponudom i atmosferom, Tranzit Bar u sebi savršeno spaja tri elementa – restoran, lounge bar i noćni klub. Vrhunska kuhinja vam pruža mogućnost da uživate u raznovrsnoj ponudi jela, pa tako Tranzit Bar preko dana predstavlja savršeno mesto za kasni doručak, ručak ili ranu večeru. Predveče se atmosfera transformiše u lounge bar, a široka ponuda svih vrsta pića, uključujući i potpuno novu, osveženu koktel-kartu čini Tranzit Bar mestom koje će postati sastavni deo svakog vašeg izlaska.

Tranzit Bar je poznat po jednoj od najlepših bašti u Beogradu; kako zbog dizajna, tako i zbog atmosfere, a najviše od svega zbog sjajne ekipe gostiju koja se u njoj svakodnevno okuplja tokom toplijih meseci. Tranzit Bar je mesto koje postavlja potpuno nove standarde i po pristupu muzičkom programu koji uspeva da spoji raznovrsnost i dinamiku sa jedne, ali i da održi visok nivo kvaliteta sa druge strane. Od deep house i house zvukova, preko ekskluzivnih vinyl setova, poznatih beogradskih DJeva, kantautora, pevača i pevačica, soul i funk bendova, stand-up večeri, jedinstvenih koncepta žurki među kojima su Vino&Vinili, TRANZITion, For Old Times’ Sake i drugi – Tranzit Bar je jedan od najsvetlijih primera zbog čega Beograd smatraju jednom od prestoncia noćnog života i jednim od najoriginalnijih gradova u Evropi.

Od srede do subote, Tranzit Bar sa početkom od 22:00 radi i kao noćni klub, a u ponudi je raznovrsna muzika i provod za svačiji ukus. Sredom je na repertoaru "From Disco to Disco" čiji je host jedan od najpoznatijih i najcenjenijih beogradskih DJ-eva, Goran Starčević. Kao što samo ime kaže, u pitanju je žurka na kojoj je akcenat na Disco i Funk muzici i predstavlja najbolji način da provedete sredu veče u Beogradu. Četvrtak je rezervisan za najrazličitije muzičke žanrove i dešavanja, pa tako možete "zakačiti" osamdesete, disco, funk, a uvek su tu i naši rezidenti Mr. Hugo i DJ Munja. Petak i subota su rezervisani za pravu klubsku atmosferu, uz house, deep house i tech house zvuke, za koje su zaduženi neki od najboljih i najaktuelnijih beogradskih DJ-eva, među kojima su John Belk, Miloš Starčević i Danijel Čehranov, kao i naš stalni gost LaCosta, rezident novosadskog "Kafemata".

Tranzit Bar je definitivno mesto koje ne želite da propustite u Beogradu, a sigurni smo da ćete već nakon prve posete, postati naši stalni gosti. Vidimo se!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Tranzit Bar