vesti

Iznajmljivanje automobila nekada je bio luksuz, dok danas predstavlja sastavni deo noćnog života i provoda većine mladih. Omiljeni kafansko – boemski hit "Kafana je moja sudbina" danas najbolje ocrtava "groznicu" subotnje večeri, ali i ostalih dana u nedelji.

rent-a-car-mercedes-s-klasa-2

Bilo da se opredelite za neki od modernih, urbanih klubova, splavova, barova ili ludi kafanski provod, Union rent a car će vam pružiti adekvatan izbor vozila. U mogućnosti ste da birate auto koji vam najviše odgovara, od oldtajmera, limuzina pa sve do najluksuznijih automobila.

rent-a-car-mercedes-170sd

Uz Union rent a carmoći ćete da uživate u noćnom provodu svih sedam noći. Postupak rezervacije je veoma jednostavan, sve što je potrebno je popuniti obrazac na početnoj  stranici. Popunjavanjem obrasca, možete odabrati mesto, datum i vreme preuzimanja/vraćanja vozila, izabrati automobile prema proizvođaču, modelu, klasi, ceni, što će vam omogućiti da napravite lakši izbor prilikom iznajmljivanja automobila.

rent-a-car-reliant-regal-trotters

U  rent a car beograd imate najbolju i najjeftiniju uslugu, ne samo u Beogradu nego i u celoj Srbiiji. Rezervisanjem vozila preko portala Union rent a car uštedećete i vreme i novac. U samo nekoliko koraka, uporedite cene i izaberite automobile koji odgovaraju vašim potrebama. Union rent a car vam nudi mogućnost da na jednom mestu u svakom trenutku imate uvid u sve akcije i popuste koje nude rent a car agencije. Iznajmite vozilo po najpovoljnijim cenama, odaberite lokaciju za preuzimanje vozila koja vam odgovara, rezervišite na vreme i organizujte izlazak prema vašim potrebama.

rent-a-car-reliant-regal-trotters-2

Uz Union rent a car najbolji provod čeka na vas! Izaberite automobile po vašoj meri i nazdravite provodu koji će se pamtiti!

rent-a-car-motor-bmw-r25-3

Za sve potrebne informacije možete kontaktirati Union rent a car putem e-maila info@unionrentacar.com ili putem telefona 011/ 30 30 300. Odličan provod želi vam Union rent a car!

 

beogradnocu.com