Beograd, vesti

Ivana Vladović je beogradska pevačica koja se muzikom bavi preko deset godina. Priliku da je upoznamo imali smo u okviru muzičkog šoua "Ja imam talenat", kao i rijaliti šoua "Survivor". Pored toga, mnogi od Vas su sigurno prisustvovali nekom od njenih nastupa u poznatim beogradskim klubovima kao što su Bitef, Frida, Gaučosi, Sunset, Dobrila i mnogi drugi. Takođe, pored domaćih klubova, Ivana je nastupala u brojnim klubovima u inostranstvu.

iivv

Nedavno je ova mlada pevačica raskošnog glasa snimila novi klupski singl u saradnji sa beogradskim producentima Dejanom Petkovićem (Lazy Bug) i Filipom Jokovićem (Gabriel Grant).

Kada su je Dejan i Filip kontaktirali i ponudili joj traku na preslušavanje, Ivana je bila oduševljena "old school", ali ipak modernim zvukom iste! Bilo joj je zadovoljstvo da na tekst Mirka Lukovića osmisli pevačke linije i interpretaciju. Kada su se sve kockice sklopile, nastala je pesma pod nazivom "Sweetest lie" koja pretenduje da bude novi klupski hit! Uživajte!

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com