Holivud, Magazin

Besniji nego ikad "Pobesneli Maks" se ove sedmice vraća u bioskope. Treći deo izašao je pre skoro 30 godina i pravo je vreme da nove generacije upoznaju Pobesnelog Maksa u velikom stilu a u interpretaciji Gibsonovog naslednika Toma Hardija.
Apokaliptična priča smeštena u pustinjske predele gde se svako bori za golo preživljavanje. Postoji samo dvoje ljudi koji su spremni i sposobni da u haotični svet vrate mir i poredak. Maks koga tišti tragedije u kojoj je izgubio ženu i dete i Furioza neustrašiva ratnica. Njih dvoje će zajedno po drumovima planete da traže spas za čovečanstvo.
Hardiju se u novom nastavku pridružila i provokativna Šarliz Teron.
Pobesneli Maks: Autoput besa petnaest je godina bio samo ideja i do kraja snimanja ista ta ideja pretvorena je u 400 sati materijala. Kako bi isto sažeo u 110 minuta najčišće akcije, reditelj Dzordž Miler se obratio dugogodišnjoj saradnici, montažerki Margaret Siksel kako bi, prema njegovim rečima: „ Stvorila vremenske dimenzije i sve delove spojila u jedinstveno iskustvo za istinski doživljaj.“
Jednom prilikom Miler je izjavio: „ Film ne postoji bez publike, on nije na disku ili u konzervi, već je u bioskopu i oživljava kad se mi kao gledaoci poistovećujemo sa strancima i predajemo se radnji. To je podeljeno iskustvo i samo tako znamo šta smo napravili”
POBESNELI MAKS: AUTOPUT BESA u bioskope dolazi ovoga četvrtka!