Klubovi, Razno, vesti

Besplatni kokteli devojkama cele noći.

Ladys night u klubu Parlament.

Sad u subotu u klubu Parlament devojke plaćaju samo svojim osmehom koktele. Klub Parlament džentlmenski će uz besplatne koktele koji će se točiti celu noć  otvoriti vrata svim damama koje u subotu 23. Marta izaberu baš ovaj klub za svoj noćni provod. Devojke, čekaju vas kokteli i kokteli.

G93 Bend i Dj Lemme su zaduženi za zabavu, tako da je dobar provod zagarantvan. Pop i rok hitovi okupljaju jedan fini sloj ljudi koji znaju da žive i uživaju u životu i najboljim beogradskim žurkama. U veoma opuštenoj atmosferi đuska se i pije, ali ovog puta besplatno. Dame će moći da piju sve šarene koktele i pobaju one koje do sada nisu i to potpuno besplatno. Mai Tai, Tequila Sunrise, Blue frog, Cosmopolitan, Sex on the beach i drugi prelepi ukusi doneće posebnu atmosferu i raspoloženje.

Uz dobru muziku biće i dobrog đuskanja, a uz besplatne koktele sve će ići mnogo lakše.

Klub Parlament inače radi i petkom kada sjajnu atmosferu prave zvezde serijala Prvi Glas Srbije, Saška Janković i Ivan Petrović. Svakako jedan od najboljih provoda u gradu je subotom u klubu Parlament, koji specijalno za dame ove subote nudi i mnogo ukusnih šarenih razloga, dođite i budite deo lude zabave. Ambijent je idealan i podseća na evropske klubove u kojima se baš kao i u Parlamentu provod dugo pamti.

Klub Parlament

Budite uvek u In, Klub Parlament.

 

beogradnocu.com