vesti

Ekipa beogradnocu.com organizuje konkurs za najlepše lice noćnog života Beograda!

Biraćemo devojku koja svojim stavom, gracioznošću i lepotom najbolje dočarava Beograd i predstavlja generaciju mladih žena po kojima je naš grad poznat u Evropi, pa i u svetu. Pobednica će postati zaštitno lice beogradnocu.com sa mandatom od 6 meseci, osvojiće vrednu nagradu – putovanje po izboru i kompletan kozmetički tretman sa nadogradnjom kose, a najbolju među vama biraće trojak žiri. Kako bismo na vreme organizovali glasanje, potrebno je da svoje fotografije pošaljete na našu e- mail adresu: konkurs@beogradnocu.com najkasnije do 5. marta 2015. godine.

Najbolje fotografije postavićemo na našu FB stranicu. Glasanje publike, kao prvog člana žirija i predstavnika medija kao drugog člana žirija, trajaće do 15.marta, a pobednicu ćemo birati na The Best of Belgrade žurci, planiranoj za 20.mart 2015.godine. Glasanje medija i publike biće organizovano na sajtu beogradnocu.com, a tročlani žiri sastavljen od javnih ličnosti, na samom događaju, svojim glasovima izabraće najlepšu među vama.

Ukoliko smatrate da biste mogli da konkurišete za ovu prestižnu titulu, pošaljite svoje fotografije na našu e-mail adresu najkasnije do 5.marta i ukoliko se nađete u najužem izboru, o čemu će vas e-mailom obavestiti naš tim, dobićete priliku da se borite za mesto najlepše predstavnice i trendseterke Belgrade Nightlife-a na našoj promo žurci The Best of Belgrade, 20. marta 2015.godine.

Svim prijavljenim devojkama želimo puno sreće!

 

beogradnocu.com