vesti

Operisala se da bi postala "neprivlačna muškarcima"

Dvadesetjednogodišnja Jasmine Tridevil sa Floride, potrošila je 20 hiljada dolara za operaciju - ugradnju TREĆE dojke!?

- Za mene je ovo kao i svaka druga dojka. Jedina razlika je u bradavici, nije ista kao i na prirodnim grudima - rekla je Jasmine i dodala da je jedinu neprijatnost imala tokom tetoviranja treće bradavice.

three-breast-jasmine-tridevil0

Jasmine Tridevil (21) je odlučila da se operiše i ugradi treću dojku jer ne želi više da se zabavlja i izlazi na sastanke. Ona je izjavila da je platila 20. 000 dolara za ovu operaciju kako bi postala "neprivlačna muškarcima".

- Pa dobro, luda sam! Ludi ljudi ne znaju da su ludi, tako da praktično, s obzirom da ja znam da sam luda, znači da nisam luda. - konstatovala je devojke sa trećom dojkom.

Ona je takođe rekla de pričala sa bezbroj plastičnih hirurga, kako bi pronašla onog "pravog kod kojeg će uraditi operaciju" i koji se usudio da je uradi.

jasmine-tridevil

Jsmine takođe želi da postane rijaliti zvezda i nada se svojoj emisiji na MTV-u. Ona takođe misli da će joj ova operacija pomoći da stekne slavu.

Roditelji ove devojke očigledno još uvek ne znaju za interesantne vesti i odluku koju je donela njihova ćerka.

- Otkrila sam mami šta sam uradila na vestima preko kamera. Tada je izletela iz kuće. - izjavila je Jasmine i dodala da ne pričaju više, pa je odlučila da promeni prezime.

 

beogradnocu.com