Poznati, Stefan Braun, vesti

Klub Mr. Stefan Braun je definitivno postao omiljeno mesto za izlazak predstavnika domaće estradne scene, s obzirom da je humanitarni VIP ponedeljak sve posećeniji od strane poznatih ličnosti.

braun2

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Sinoć smo u Braunu prvo ugledali zvezdu večeri, teniserku Bojanu Jovanovski koja je blistala u društvu Ivana Đurovića, selektora ženske teniske juniorske reprezentacije. Bojana je animirala goste kluba Stefan Braun da doniraju novčana sredstva kako bi se pomoglo Svratištu u Beogradu.

braun5

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Pored poznate teniserke, u šanku kluba su dominirali i pevačice Milena Vučić i Marina Visković, kao i voditelj Ognjen Amidžić. Oni koji su propustili ovu humanitarnu žurku, imaju prilike da se uvere u vrhunsko veče zahvaljujući našoj galeriji fotografija.

braun1

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Provod u klubu Stefan Braun je bio fenomenalan, a mi smo se potrudili da vam dočaramo najbolje momente. Ne propustite i vi priliku da se provedete kao prave zvezde! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

braun

 Fotografisano u Klub Stefan Braun

beogradnocu.com