Holivud, vesti

Starleta je zaboravila  nešto!

Kim Kardashian je, napuštajući jedan pariski hotel, u potpunosti zaboravila da sa sobom treba da povede i 15-mesečnu ćerku North, pa ju je ostavila u hotelu. Nakon par sekundi, kad je već došla do džipa dok su je paparaci fotkaliu, strleta je ubrzo shvatila da joj nešto nedostaje, pa se vratila po bebu.

Kim-kardashian-forgets-north-west-02

Naravno, ovu neprijatnu situaciju su snimile i kamere. Dok je Kim razmišljala da li da skine jaknu ili ne, kako bi pokazala odevnu kombinaciju, potpuno je zaboravila na sopstveno dete u hotelu!

Naime, na snimku se vidi kako starleta izlazi iz luksuznog hotela, kreće prema kolima i skida kaput. Sprema se da uđe u kola, i onda, odjednom, menja izraz lica. Baš kao da je shvatila da je nešto zaboravila, Kim se brzo vraća u hotel, a nekoliko minuta kasnije izlazi noseći malu North.

Zamalo situacija da postane još gora, zato što se starleta bila uputila ka aerodromu, odakle je imala let do Los Anđelesa. Da se kojim slučajem nije setila da vreme, North je mogla da se nađe u sličnoj situaciji kao mali Kevin u filmu "Sam u kući".

 

beogradnocu.com