Beograd, Najave, Najbolje kafane, Plavi Anđeo, vesti

Kafana Plavi Anđeo je i ove nedelje za vas spremila spektakl! Večeras će za veselu atmosferu u idiličnom ambijentu biti zaduženi Mišel Gvozdanović i Sanja Barbi uz promociju vina kuće 0,2 za samo 120 din, dok vas u sredu čeka promocija svih koktela po ceni od 220 rsd i nargila za 400 rsd, a peva Intimo Band uz podršku talentovane  trbušne plesačice Nevene Salome. U četvrtak vas očekuje prava anđeoska atmosfera uz Stevicu KovačevićaNevenu Ćevap kao i promocija Smirnofa i 4 red bula za samo 4200 din.

andjeoo

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

U petak vas očekuje spektakl za koji će biti zaduženi Libero band i promocija Ballantines i 4 red bula 4200 din, dok će u subotu za vas pevati Stevica Kovačević i Marija Adamović a na promociji će biti flaša Johnnie Walker-a za 4950 din. Odaberite neki dan (a to može da bude i svaki dan) i obavezno svratite.

andjeooplavi

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

andjeo masa

Fotografisano u Kafana Plavi Andjeo

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com