Beograd, Emporio, Najave, Splavovi, vesti

Splav Emporio predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi. Ovog vikenda pripremili smo vam sjajan program i nezaboravan provod! Naime, Nemanja Nikolić i Vanja Zelenski su tu za Vas ovog četvrtka i potrudiće se da Vaš boravak na ovom mestu bude nezaboravan! U petak Vas očekuje fenomenalni Sexy bend, zadužen za paklenu atmosferu! Odličan provod se nastavlja i u subotu, kada ćete uživati u sjajnom repertoaru Aspirin benda, koji je verni pratilac Seke Aleksić na njenim nastupima! Krunu na ovonedeljni provod staviće, u nedelju, Gagi bend, a uz to, i specijalna gošća - Marina Dalipović! Ne propustite sjajan vikend koji nam predstoji! Vidimo se na splavu Emporio!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com