Beograd, Koncerti, vesti

Cigarettes After Sex, dream pop kolektiv iz Bruklina  i muzička internet senzacija,  nastupiće 18.jula na bazenima "11.april" na Novom Beogradu.

Članovi benda već su stigli u Beograd i koriste svo svoje slobodno vreme da bolje upoznaju ovaj grad, u kojem nikada ranije nisu nastupili, a u kojem, sudeći po interesovanju, imaju jako lepu bazu fanova. "Nismo još stigli da vidimo sve što nas zanima, ali prijatno nam je ovde" kažu ovi momci i dodaju da će iskoristiti prvu priliku da siđu do beogradskih reka. Kao i većinu stranaca, i njih je zainteresovala naša kuhinja i bili su već prvog dana jako zanteresovani da provere kakvog su ukusa naša nacionalna jela.
Jedan od interesantnijih zahteva koje su imali za one koji budu izveštavali sa koncerta: da sve fotografije budu crno-bele! „Fanovi to već znaju... vrlo često se dešava da i sami svaku fotografiju koju naprave na našem koncertu prebace u crno-belu i tako je objave na mrežama" kažu članovi benda, dodaju da im je jako im je zanimljiva lokacija na kojoj će sutra uveče održati koncert  i pozivaju sve svoje fanove da dođu na bazene 11.april: „Uzbuđeni smo zbog ovog nastupa i voleli bismo da svi dođete da uživamo"

Cigarettes After Sex u  Beogradu sviraju prvi put i to u okviru turneje kojom promovišu svoj prvi studijski album! Ovaj dream pop kolektiv iz Bruklina  koji predvodi Greg Gonzalez, oformljen je 2008.godine u El Pasu. Prolazio je brojne autorske faze do objave izrazito hvaljenog debija "I" četiri godine kasnije.  Fantastične pesme poput  "Nothing's Gonna Hurt You Baby" koja ima 42 miliona pregleda na YouTube-u, "I'm A Firefighter", "Dreaming of You" i "Starry Eyes" i promocija najviše kroz web medije doneli su bendu izrazito jaku fan bazu. Nakon toga usledili su podjednako dobri i zapaženi singlovi "Affection" i "K" posle kojih je bend bez problema nalazio svoje mesto na najvećim svetskim festivalima. 9.juna izdali su svoj prvi LP „Cigarettes After Sex", koji možete preslušati na ovom linku: http://www.deezer.com/album/42800161

 

18556126_1133335333478449_2086612306786447872_n

Pre njih, na binu će izaći Ana Ćurčin, kantautorka čija „prirodna snaga leži u neposrednosti, univerzalnosti osećanja i posve neupakovanoj ranjivosti".  Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Rođena je u Bagdadu, odrasla je Moskvi, a živi i radi u Beogradu. Aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. U januaru 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom "Sketches of Belonging", a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme "Remain Calm" i "Unknown".

SATNICA KONCERTA:
20h – Ulaz
21h – Ana Ćurčin
22h – Cigarettes After sex

Čeka nas magično veče uz „Cigarettes After Sex" na Bazenima „11.april" 18.jula, nemojte ga propustiti!

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima DD Tickets i Ticketshop-a, kao i online na www.ddtickets.rs  , po ceni  od 1700 dinara, a na dan koncerta biće 2500 dinara.

Organizatori koncerta su Hala sportova i HH Artists.

LINKOVI:
http://cigarettesaftersex.com
https://www.facebook.com/CigarettesAfterSex/ 
https://youtu.be/R2LQdh42neg
https://youtu.be/5soixb2U6xM