Poznati, vesti

Ona je bila član tada najpopularnije ženske grupe Spice Girls. Ona je modna dizajnerka, supruga Dejvida Bekama, majka četvoro dece. Ona je multitalentovana i uspešna Viktorija Bekam. Prošle godine, Viktorija je proglašena ženom decenije na dodeli nagrada magazina Glamur.

Ali evo par zanimljivih činjenica koje ne znate o njoj, a prilično će vas iznenaditi.

Victoria-Beckham-wags-8594845-1299-1908

1. Sve je počelo sa filmom Fame, gde je osmogodišnja Viktorija rekla da želi da bude kao Koko, glumica u filmu, koja savršeno pleše, izgleda divno, i peva fantastično.

2. Počeci u drugom bendu - Viktorijini počeci su bili u bendu Persuasion, koji je imao tri člana, dva momka i Viktoriju. Nastupali su po klubovima , a najupečatljivija pesma bila je "Be The One". Kasnije se javila na oglas za drugu grupu sa kriterijumima koji su njoj potpuno odgovarali i tada je sve krenulo.

3. Bila je verena - Iako znamo samo za Davida Beckham-a, ne znate da je naša Spajsica bila verena za Mark Wood-a. Ali, on je nije tretirao dobro, a ona je bila ludo zaljubljena. Nijedna od devojaka iz grupe Spice Girls ga nije volela i na kraju je veza pukla.

4. Imala je više poslova - Bila je promoterka novina Daily Mirror. Tada je morala da nosi uske pantalone, čizme i malenu majicu. Viktorija je mnogo volela taj posao, a dok je radila, brinula je i o svojoj sestri. Takođe, radila je i u parfimeriji.

5. Patila je od akni - Viktorija je imala manjak samopouzdanja, upravo zbog akni koje su joj zadavale problem. Zato bila tiha i povučena... Tada bi stavila mnogo šminke na lice kako bi pokrila bubuljice. Dok je njena sestra bila sušta suprotnost, čistog tena i kovrdžave duge kose, Viktorija je bila bibuljičava i "manje lepa" pri čemu se osećala nesiguirnom.

6. Bila je buca -Upravo tako! Iako je sad zgodna mršavica, Viktorija je kao tinejdžer bila punija, da ne kažemo debela. Ali, zvali su je "debelo kučence" (fat puppy). Kasnije su saznali u čemu je bio problem, a reč je o cistama i hormonskim poremećajima koje je imala i kojih se rešila. Tada je tek počela da radi sa grupom Spice Girls.

7. Prvi uspeh - Prijavila se na audiciju mjuzikla “Bertie”. Iako je verovala da neće proći, jer nije neki specijalni talenat u pevanju, svakako se pojavila. Međutim, prošla je i dobila - glavnu ulogu.

8. Užasno se oblačila - Ko bi rekao da se sada modna ikona, ranije oblačila katastrofalno. Ali, tako je. Viktorija je čak 2007. bila na listi najgore obučenih žena.

9. Imala je veštačku minđušu na usni - Tada je dobila dosta kritika.

10.  Kumovi dece - Pažljivo su birali kumove i odlučili se za Eltona Džona i Elizabet Harli koji su krstili prva dva deteta. Eva Longoria je postala kuma trećem detetu, odnosno ćerkici Harper Seven.

11. Viktorija Bekam ima sjajan smisao za humor - Ko bi rekao da se ova "čelična lady" uopšte smeje, a kamoli da zbija šale i zasmejava ljude oko sebe.  Ali svi to mogu da potvrde, jer ona je ranije bila takva. Prava komičarka, kako kažu njeni prijatelji i porodica.

12. Dobija najbolje rođendanske poklone - Nisu sve devojke takve sreće da dobijaju sjajne poklone za rođendan. Čak je jedna od Viktorijinih najboljih drugarica, manekenka Hajdi Klum, poklonila "Spajsici" godišnju zalihu cupcake-ova koji koštaju 2.000 dolara. A kad je Viktorija napunila 34 godine, Bekam joj je poklonio vinograd u Kaliforniji.

 

beogradnocu.com