Magazin, Najave

Nakon 30 godina velike muzičke karijere grupa "Crvena jabuka", koncertnom turnejom proslavlja rođendan sa svojom vernom publikom.

Turneja pod imenom „Tamo gde ljubav počinje” najaviće i njihov novi album koji se očekuje uskoro u prodaji.

Izuzetno interesovanje publike i medija, odlične pesme i ogroman uspeh koji su ove istinske zvezde postigle u sklopu svoje muzičke karijere najbolja su preporuka ovog velikog muzičkog događaja kojim će osvojiti veće gradove u Srbiji i regionu.
U sklopu ove slavljeničke turneje grupa će održati i dva "unplugged" koncerta u skladu sa svojim hitom - Nekako s proleća - i to 3. aprila u Kulturnom centru u Pančevu, a dan kasnije u Centru za kulturu u Smederevu . Oba su već uveliko rasprodata.
"Crvena jabuka" dolazi u Pančevo i Smederevo neposredno nakon objavljivanja dvostrukog lajv albuma „Bivše djevojčice, bivši dječaci“. Reč je o četvoročasovnom "unplugged" koncertu koji je održan prošle godine u zagrebačkoj dvorani Lisinski i to je njihov drugi akustični živi album u karijeri.
Frontmen grupe Dražen Žerić Žera, kao nepopravljivi romantičar, obećao je svirku za pamćenje namenjenu svim emotivnim dušama koje su rasle i zaljubljivale se uz zvuke popularne grupe i siguran je da će i ovi koncerti iznedriti nove ljubavi.

„…Na unplugged koncertima je neka posebna energija u bliskom kontaktu sa publikom sa kojom možeš i da komuniciraš. Sviraćemo naše velike hitove i ponudićemo publici sve najbolje od nas…” – rekao je Žera.
Ovo je samo početak jer za beogradsku publiku spremaju veliki slavljenički koncert i to već na jesen.