Poznati, vesti

Sve će uraditi za lepotu

Jedna je od najpoznatijih modela koja iza sebe ima bogatu karijeru, a uspela je da uđe u istoriju kada je ponela titulu Miss Jugoslavije, Miss fotogeničnosti i Miss interneta, Jelena Jakovljević Bin Drai, odlučila je da se podvrgne tretmanu "zamrzavanja lica".

Jelena u Dubaiju vodi izuzetno uspešne poslove, među kojima su i saloni lepote "Vanilla by Jelena" i "Chocolate by Jelena". Nekadašnja Miss Jugoslavije i sama je veliki ljubitelj kozmetičkih tretmana, a sa pratiocima na "Instagramu" podelila je jedan od najneobičnijih i nama prilično nepoznatih.

jakovljevic3

"Pogodite šta sam radila danas" – napisala je Jelena i kroz nekoliko minuta otkrila da se nalazi u anty-age centru "Cryo Health", gde se podvrgla tretmanu "face-freezing" (zamrzavanje lica).

jakovljevix2jelena

"Nakon zamrzavanja lica, bila sam u komori oko tri minuta na temperaturi od -140 stepeni Celzijusa. Ovo je neverovatno iskustvo i baš sam uživala." - napisala je Jelena, koja je inače udata za bogatog naslednika i biznismena Said Bin Drai-a čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara.

jakovljevic1

 

 

Instagram

beogradnocu.com