Kolumne, vesti

U nastavku ove, nažalost, izuzetno opširne teme, obratite pažnju i na sledeće:
1. Zaboravlja važne datume: Vaš rodjendan, godišnjice, ranije dogovorene zajedničke izlaske...a nema amneziju.

Da li Vas partner vara.jpeg5

2. Ne javlja se na Vaše pozive: koliko god puta da se čujete, nekad vam je bilo malo. Sad se ne javlja ili odbija Vaše pozive, naknadna objašnjenja vređaju Vašu inteligenciju. Uz to, ne pamtite kad je on Vas pozvao, samo onako, da Vam čuje glas.

Young man text messaging with young woman sleeping
3. Izbegava zajedničke prijatelje: sam ne poziva Vaše prijatelje na kućna druženja. Kad to uradite Vi i blagovremeno ga obavestite, obično se sve završi Vašim otkazivanjem skupa zbog virusa, temperature, i „neee, nisab blakala, ali oba kijabica...ba to je bakao“. Isto važi i za okupljanja šire porodice koja su bila redovna i prisna.
4. Stalno je na Internetu: kad naiđete naglo gasi kompjuter, menja stranicu, redovno briše History. Sad biste već bili srećni da gleda porno filmove, ali jednostavno znate da visi na FB.

Da li Vas partner vara.jpeg2
5. Izlazi bez Vas: Odjednom je stekao mnogo novih prijatelja sa kojima često izlazi, normalno, bez Vas. Stari prijatelji su isprva zvali oboje, pa polako odustali. Kad izrazite želju da upoznate te sjajne, nove ljude, svi njegovi izgovori zašto je to nemoguće i pomalo glupo, u Vašem mozgu generišu samo dve kratke reči u više varijanti („ne s..i, jedi g...na, j..i se“), a odlično se sećate kakva ste dama bili.
6. Potpuno menja izgled: Teretana umesto fotelje, brendirana jakna umesto udobnog pulovera, frizura (uz veliki utrošak vremena) ležerna, kozmetika skuplja od Vaše i ima je dvostruko više. A tek taj mladalački žargon..neće Vam taj više recitovati Jesenjina kao nekad.

Da li Vas partner vara.jpeg3
7. Seks se menja: ili ga skoro nema, ili ga ima a bolje da ga nema, ili ga ima previše (da ne posumnjate nešto), trudi se kao nikad, prosto se bojite za njega i njegovo zdravlje.
I zastanimo ovde, a ne moramo, jer ovakvih znakova ima mnogo. Ipak, važno je znati: gde je ljubav – prevare nema.

 

beogradnocu.com