Magazin, Život

Ukoliko se odlučite na večni bezdlaki život, laserski tretmani za trajno uklanjanje dlačica na južnom polu su pravo rešenje. Međutim, tretman je skup i traje dugo. Željeni rezultati vide se tek posle nekoliko meseci, a za to vreme možete da promenite mišljenje, shvatajući da poneka dlačica nije loša stvar.

Želite da se igrate sa svojom intimom, ukrašavajući je tetovažama, pirsinzima, frizurama i ostalim zanimljivim varijantama? Možete!

Postoje razni tretmani za koje niste znale pre, od šminke do lisičjeg krzna i perja koji se stavljaju pomoću isključivo prirodnih sastojaka i traju minimalno 3 dana. A cena im je prava “sitnica” – 200 dolara.

Svet je stvorio još jednu granu “beauty” industrije koja svakim danom sve više cveta. Ukoliko nastojite da promenite nešto na sebi, a želite da prvo krenete od svoje intime, ovo su sledeći tretmani koje koriste dame širom sveta:

zenske-intimne-zone

Antiage tretmani
Upoznati ste sa antiage tretmanima za lice, ali da li ste znale da i vaša vagina želi da izgleda mlađe? Brojna istraživanja pokazala su da se na ovaj postupak odlučuje veliki broj žena, jer žele da im vagina izgleda lepše i mlađe. Pojedine dame smatraju da će zahvaljujući ovom tretmanu vratiti izgled osamnaestogodišnjakinje i samim tim dobiti veće zadovoljstvo.

Dizajnirana frizura
Frizure za tamo dole su sve više uzele maha, jer su se dame zasitile glatke kože na ovom mestu. Odlaze na nešto drugačiju brazilsku depilaciju, gde dobijaju pravo malo umetničko delo. U ovakvim salonima se mogu čuti najbizarniji zahtevi žena. Tako je jedan pilot doveo svoju ženu i poželeo da dole ima pistu! I to ne običnu pistu, već pistu ukrašenu Svarovski kristalima. Na taj korak se odlučio jer želi da mu lepša polovina uvek priušti spektakularan doček nakon dugog leta.

Rumenilo
Obrazi se ovoga puta nalaze malo niže. Ako vam se čini da vaša vagina nije dovoljno ružičasta nanesite rumenilo! Postoje specijalno napravljena rumenila baš za ovo područje, ali ako želite trajno rešenje, onda je postupak izbeljivanja usana baš za vas.

18790_telo_shutterstock_71152660

Implanti
Na ugrađivanje silikona tamo dole se odlučuju žene koje žele da njihova vagina izgleda privlačnija, veće i seksi. Međutim, pojedine dame čak stavljaju kristale kako bi imale ”više energije” i samopouzdanja pred partnerom.

Privremene tetovaže
Ove krajnje bizarne tetovaže rade se od listića zlatnog papira, a radi se svaki motiv ručno pa ih možete dizajnirati kako god želite. Napravljene su dovoljno kvalitetno da izdrže nekoliko seks maratona, a nakon 5-7 dana jednostavno se uklanjaju alkoholom.

 

beogradnocu.com