vesti

Dara Bubamara, klub Magacin. Novosađanka večeras preti da zapali Beograd

Čuvena Novosađanka, harizmatična Dara Bubamara, nastupiće večeras u prestoničkom klubu, klub Magacin. Dara Bubamara kaže da uživa da peva u Beogradu, što nije nimalo čudno, kada se uzme u obzir da se za njene nastupe u prestoničkim klubovima uvek traži karta više.

U jednom od najpopularnijih beogrdskih klubova, klubu Magacin večeras će zasijati još jedna zvezda, Dara Bubamara. Pamtimo je kao slatku novosadsku blondinu, ali oni koji večeras budu u prestoničkom klubu Magacin, na sceni će videti nešto sasvim drugačije. Dara Bubamara je drastično promenila imidž, ofarbala se, skratila kosu, smršala osam kilograma i kako kaže nikada se nije bolje osećala.
Podsetimo, Dara Bubamara je 2011. godine poslednji put pevala u klubu Magacin i tada joj je pružila podršku njena koleginica i drugarica Goga Sekulić. Popularni golman Partizana Vladimir Stojković se to veče u društvu svojih prijatelja do jutra provodio uz hitove “Galama”, “Zidovi”, “Mami, mami”… O toj žurki pričalo se nedeljama nakon Darinog nastupa, a kako je obećala još vreliju atmosferu, možemo samo da naslutimo kako će biti večeras, ili... jednostavno otići i proveriti. Mi očekujemo pravu "Košavu sa Dunava" večeras u klubu Magacin, koji se upravo nalazi na ušću Save u Dinav.

beogradnocu.com