Poznati, vesti

Poznati folker Boban Rajović, uspešan biznismen, odnedavno i vlasnik producentske kuće, napravio je gala promociju u restoranu "Inter Hollywood", povodom objavljivanja njegovog veoma ambicioznog projekta "Kafanski fakultet".

promocija

Reč je o albumu sa njegovim pesmama koje pevaju mladi pevači Ana Barešić, Pule Skandal, Mirna Košanin, Johnny & Workersi,Mira Milosavljević, Sale Talas, Ivona Zlatić, Sinergija, Jole Radonjić, Jovan Jovanović i Mladen T. Maki.

promocija rajović

Momci iz popularnog "Leksington benda" su takođe bili dragi Rajovićevi gosti koji su uživali u muzičkom programu i gala posluženju.

promocija

- Kada sam čuo Saru Jo kako peva moju pesmu "Provokacija" u filmu "Mali Buda", došao sam na ideju da bi to isto mogli da urade i ostali mladi pevači i da sve to bude objavljeno na albumu, rekao je između ostalog Rajović, koji je u šali sebe prozvao "dekanom".

promocija

Mnogobrojne kolege su došle da uveličaju ovo slavlje, bila je tu i Anabela Bukva, ekskluzivac Rajovićeve izdavačke kuće kojoj će uskoro objaviti novi album u dens maniru.

promocija

Rajovića su izljubile Dara Bubamara koja je nadogradila kosu, i Seka Aleksić koja je svoju skratila, ipak ove su su bile sjajno raspoložene dok su pozirale brojnim medijima.

promocija

Radmila Manojlović je po ko zna koji put iznenadila svojim neobičnim stajlingom, dok su Olja Karleuša i Jovana Tipšin poželele kolegi da album bude slušan, kao i još mnogo uspešnih godina njegovom izdavačkom čedu.

promocija

Da podrži svog zemljaka došla je i crnogorska pop zvezda Sergej Ćetković koji ovih dana ima mnogo posla na polju humanitarnog rada...

Među zvanicama primećen je bio i albanski biznismen Ćazim Osmani, ali nije sedeo s lepoticama, već u muškom društvu.

promocija rajovićZanimljiva je i "Upisnica" na "Kafanski fakultet" koji je potpisao lično "dekan" Rajović:

rajović promocija