Community by Kasina, Klubovi

Pala prosidba! Na nastupu jednog od najboljih klupskih pevača Dženana Lončarevića, devojka je zaprosila svog mladića i on je pristao! Verenički prsten devojka je vešto sakrila kod pevača, a kada je dečko rekao "da", svi gosti u prestoničkom klubu "Kasina" u četvrtak uveče oduševljeno su aplaudirali.

Dženan je nastup počeo nekoliko minuta posle ponoći i pevao je puna tri i po sata. U jednom trenutku, na bini mu se pridružio i Sale iz "Tropiko benda" pa su kolege i prijatelji otpevali veliki hit "Veruj bratu svome".

Beogradski klub bio je pretesan da primi sve one koji su hteli da čuju Lončarevićeve pesme pa je dosta poštovalaca njegove muzike ostalo ispred.
U sjajnom nastupu uživala je i glumica Mirka Vasiljević, koja je došla sa drugaricama, Saša Milošević Mare, Dejan Matić, Marko pevač Kao kao benda...
Veselo je bilo i u separeu pobednika treće sezone "Velikog brata", Arse, koji je veliki Dženanov fan.
Nakon "after partija" deo ekipe filma "Bićemo prvaci sveta" došao je u ovaj klub i ostao do ranih jutarnjih sati.
Inače, Dženan je ovih dana u studiju gde vredno radi na novoj pesmi budući da je njegova poslednja numera "Kasino" za veoma kratko vreme postala veliki hit, a dokaz tome je i da je publika na kraju nastupa u glas tražila da ponovo odpeva ovu pesmu.

Klub Community by Kasina
Rezervacije na 063 33 33 44
Experience the best nightlife in Belgrade