Kolumne, vesti

Devojke, oprez: Šta muškarci ne vole da vide na vama.

Ovo nema veze sa vašim osobinama, karakterom, stilom odevanja, ponašanjem, već sa onim što je svim ženama zajedničko - Šminka!

Omiljeni hobi, ili čak potreba svih žena, šminka je must have svake devojke danas. Ali, kad preterate u šminkanju, to već izgleda neprivlačno pa čak i postaje iritirajuće za većinu muškaraca. Mnoga istraživanja su dokazala da se žene, u većini slučajeva, šminkaju zbog postojećeg trenda kako bi izgledale lepše i privlačnije, iako u stvarnosti to nisu.  Koliko god zamaskirali sve nepravilnosti na licu koje ne volite, muškarcima se to, verovali ili ne, ne dopada.

Iako je sređivanje vaša omiljena aktivnost, iako se sa savršenom šminkom osećate atraktivnije i poželjnije, vaše spremanje u izlazak koje ume da traje i satima zbog ovog rituala, nimalo muškom polu nije privlačno. Svi oni vole prirodan i svež izgled, a ne zatamnjene oči i tonu pudera na licu. Pogotovu ako imate crveni karmin i sjaj na usnama, zaboravite na ljubljenje. Muškarci sa tim ne žele da se igraju.

Kad oni vide devojku sa "maskom", odnosno većom količinom šminke na licu, (koja je ženama sasvim normalna) onda ne mogu ni da naslute kako ona zapravo izgleda. U prevodu, ne zna šta ga čeka "jutro posle".

Zato drage devojke, smanjite ovu naviku i budite prirodne i slobodne! Što je najvažnije, bar ćete uštedeti to vreme utrošeno na rituale šminkanja.

 

beogradnocu.com