Poznati, vesti

Jelena Karleuša sinoć je nastupila u novosadskom Paradisu i slobodno se može reći da je napravila spektakl.

JK paradiso 1

Fotografisano u klubu Paradiso

Novi Sad već duže vreme čeka Karleušu, pa su tako karte za ovaj nastup vrlo brzo planule, a gomila fanova ostala je ispred kluba.

JK paradiso 2

Fotografisano u klubu Paradiso

Diva, kako je mnogi nazivaju, poznata je kao neko ko pored muzike dosta polaže i na scenski nastup, što je i sinoć bio slučaj. Čitav šou je trajao više od dva sata, a za to vreme su se jadan za drugim smenjivali Karleušini najveći hitovi, koje je publika sa oduševljenjem prihvatala.

JK paradiso 5

Fotografisano u klubu Paradiso

Karleuša, koja je ove godine u žiriju Zvezda Granda, još jednom je napravila spektakl čime je dokazala zašto važi za jednu od najvećih zvezda kod nas.

JK paradiso 3

Fotografisano u klubu Paradiso

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

JK paradiso 6

Fotografisano u klubu Paradiso

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com