Beograd, Kabare 13, Klubovi, Najave

Večeras će klub Kabare 13 biti idealano mesto za sve one koji vole house! Muziku ce puštati Aleksandar Šašić aka DJ ALEX iskusan house/tech house DJ, koji zbog dugogodišnjeg iskustva na sceni, a i godina, odlično poznaje stranu i domaću popularnu muziku iz 90tih, koju ce puštati u četvrtak. Rezident je kluba Bunga Bar & Beach Bar, jednog od najpopularnijih klubova u Šapcu, a takođe je radio u Braunu , Nioru , Zuzusu... Specijalna gošća ovom prilikom biće Lijana Savić, pevačića iz Novog Sada. Na promociji biti Johnnie Walker i Smirnoff po 4900 dinara. Vidimo se večeras!

Kabare 3

Fotografisano u klubu Kabare 13

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Kabare 2

Fotografisano u klubu Kabare 13

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com