Beograd, Čudna Noć, Džentlmen&Dama, Fensi Kafana, Kod Glumca, Najave, Najbolje kafane, Nova godina, Perper Merak, Stara Pesma, Stari Blay, Štikla i Burence u Komitetu, vesti

Konačno je stigao i onaj period kada se planira proslava završetka stare, a ujedno i dočeka Nove godine. Ukoliko ste planirali da vaš doček bude u nekoj od najboljih kafana u gradu onda obavezno pogledajte našu listu najboljih kafanskih dočeka i izabarite koji vam najviše odgovara.

 

1. KAFANA ČUDNA NOĆ

ngpromo

Doček Nove godine 2016 u kafani Čudna Noć definitivno će biti na vrhu vaše liste novogodišnjih dočeka upravo zbog sjajne atmosfere i energije koju možete očekivati na ovom mestu. Za sjajan provod i igranje do jutra zadužen je Pozitiv bend a cene karata su za devojke 30 eura a za muškarce 35 eur, dok su rezervacije besplatne ili se posebno plaćaju.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Čudna noć

 

2. KAFANA KOD GLUMCA

glumacpromo

Ukoliko ste željni vrhunskog provoda uz sjajnu muzičku ekipu onda je doček nove godine u kafani Kod Glumca pravo mesto za vas! Ivana Milić i Nikola Bardak pobrinuće se da provod bude spektakularan i da nadmaši sva vaša očekivanja! Cena po osobi se kreće od 35 eur do 45 eur u zavisnosti od mesta za sedenje.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Kod Glumca

 

3. KAFANA DŽENTLMEN I DAMA

DŽENTLMEN I DAMA PROMO

Za vrelu atmosferu i spektakularni doček nove 2016. godine u kafani Džentlmen i Dama zadužen je Absolut bend. Cena karte za muškarce je 35 eur a za devojke je 30 eur. Rezervacije su besplatne ili se dodatno plaćaju u zavisnosti od mesta.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Džentlmen i Dama

 

 4. FENSI KAFANA

fensi1 (1)

Za fensi i spektakularni doček nove 2016. godine u Fensi kafani zaduženi su Rade Kosmajac i Nadežda Biljić tako da vas očekuje fenomenalan provod. Cena karte je od 40 eur, a rezervacije su uračunate u cenu.

Više informacija o dočeku na Doček nove godine u Fensi kafani

 

5. KAFANA STARI BLAY

STARIBLAY

Za vrelu atmosferu i spektakularni doček nove 2016. godine u  kafani Stari Blay zaduženi su Jelena i Galliano bend, a čekaće vas i razna iznenadjenja u vidu poklona koje je kafana pripremila u saradnji sa agencijom Party travel. Cena karte je 26 eur, a rezervacije se posebno plaćaju.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Stari Blay

 

6. KAFANA STARA PESMA

Docek-Nove-godine-2016-kafana-Stara-Pesma

Sa njom nema greške, jer vas u Staroj Pesmi očekuje doček Nove godine za pamćenje! Doček Nove godine 2016 u kafani Stara Pesma definitivno će zauzeti prvo mesto na vašoj listi, upravo zbog sjajne atmosfere i energije koju možete očekivati na ovom mestu. Za sjajan provod i igranje do jutra zaduženi su Vlada Grujić i Snežana Matić.

Više o dočeku na Nova godina u kafani Stara Pesma

 

7. KAFANA ŠTIKLA I BURENCE U KOMITETU

stiklang (1)

Ukoliko ste željni sjajnog provoda onda je doček nove godine u kafani Štikla i burence u Komitetu pravo mesto za vas! Miroslav Mirče Radulović (Zvezde Granda) pobrinuće se da provod bude spektakularan i da nadmaši sva vaša očekivanja! Cena karte je 29 eur po osobi, a rezervacije se posebno plaćaju u zavisnosti od mesta za sedenje.

Više informacija o dočeku na Nova godina u kafani Štikla i Burence

 

8. KAFANA PERPER MERAK

perpermerak

Ukoliko ste željni vrhunskog provoda uz sjajnu muzičku ekipu onda je doček nove godine u kafani Perper Merak pravo mesto za vas! Kompromis bend pobrinuće se da provod bude spektakularan i da nadmaši sva vaša očekivanja! Cena karte za kafanski sto je 35 eur po osobi a rezervacija kafanskog stola je uračunata u cenu.

Više informacija o dočeku na Doček nove godine u kafani Perper Merak

 

Karte za ovaj, ali i za ostale dočeke Nove godine, možete poručiti na ovom linku:

www.beogradnocu.com/docek-nove-godine/

 

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com