Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Konačno je stigao i onaj period kada se planira proslava završetka stare, a ujedno i dočeka Nove godine. Ukoliko ste planirali da vaš doček bude u nekom od sjajnih restorana onda obavezno pogledajte našu listu najboljih restoranskih dočeka i izabarite koji vam najviše odgovara.

 

1. KALEMEGDANSKA TEREASA 

terasaang

Kalemegdanska Terasa tradicionalno organizuje doček Nove godine koji je spoj pravog hedonizma, i to uz bogatu novogodišnju trpezu na kojoj će se naći raznovrsni specijalite našeg šefa kuhinje, muzički program popularnog klubskog benda Camera Darling i veličanstveni pogled na čitav grad. Cena po osobi je 80 eur i ukljućuje elegantno mesto za sedenje.

Više informacija o dočeku na Nova godina u restoranu Kalemegdanska Terasa

 

2. RESTORAN PRINCIPESSA

principessa

U cenu od 50 eur po osobi uračunato je apsolutno sve iz daljeg teksta u neograničenim količinama, nema skrivenih troškova niti mogućnosti za nestankom bilo čega iz ponude tako da vam novčanik bukvalno nije potreban. Za odličnu atmosferu i igranje do jutra biće zaduženi Petar Nisić i Bojana Maksimovski sa bendom koji mogu da zadovolje ukus najzahtevnijih gostiju jer sviraju sve  - od stranih evergrin hitova preko domaće zabavne muzike do popularnih folk hitova i starih hitova narodne muzike.

Više informacija o dočeku na Nova godina u restoranu Principessa

 

3. ATLANTIS EVENT CENER 

atlantis

Ukoliko ste željni vrhunskog provoda i vrele atmosfere uz sjajnu muzičku ekipu onda je doček nove godine u Atlantis Event Centru pravo mesto za vas! Sloba Bajić i Hua Hua bend pobrinuće se da provod bude spektakularan i da nadmaši sva vaša očekivanja! Cene karata se kreću od 40 eur u zavisnosti od mesta za sedenje.

Više informacija o dočeku na Nova godina u Atlantis Event Center

 

4. RESTORAN STADION 

acopejovicng (1)

Poznati pevač ACO PEJOVIĆ biće zadužen za vrhunski muzički performans tokom novogodišnje noći a tu je i svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima koja će vam učiniti poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima. Cena po osobi se kreće od 50 eur do 90 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje.

Više informacija o dočeku na Doček nove godine u restoranu Stadion 

 

5. RESTORAN TOP NIGHT

topnightng

 

Za sjajnu atmosferu i spektakularan doček u ovom restoranu biće zaduženi Saša Katančic i Artemida bend. Pored obezbeđenog pića čeka vas i bogata večera, a cene karte je 35 eur.

Više informacija o dočeku na Nova godina u restoranu Top Night

 

Karte za ovaj, ali i za ostale dočeke Nove godine, možete poručiti na ovom linku:

www.beogradnocu.com/docek-nove-godine/

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com