Beograd, Najave, Nova godina, Poznati, vesti

Koji god Aca da je u pitanju, očekuje vas sjajan provod i spektakularan doček. Ukoliko još uvek nemate ideju gde ćete mi vam preporučujemo da izaberete neki od ova dva dočeka i provedete se kao nikada do sada.

 

ACA LUKAS U GENEX IMPULSE HALL-u

lukasng (1)

Dočekajte novu godinu uz Acu Lukasa & Folk House Band u Genex Impulse Hall-u. Glamurozan ambijent i mnogobrojni hitovi Ace Lukasa učiniće ovaj doček nezaboravnim. Očekuje vas vrhunski spektakl u prijatnom i luksuzno opremljenom ambijentu. Cena karte je 25 eur a rezervacije se posebno plaćaju.

Više informacija o dočeku na Nova godina u Genex Impulse Hall

 

ACO PEJOVIĆ U RESTORANU STADION

acopejovicpromo

Poznati pevač ACO PEJOVIĆ biće zadužen za vrhunski muzički performans tokom novogodišnje noći a tu je i svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima koja će vam učiniti poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima. Cena po osobi se kreće od 50 eur do 90 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje.

Više informacija o dočeku na Doček nove godine u restoranu Stadion 

 

Karte za ovaj, ali i za ostale dočeke Nove godine, možete poručiti na ovom linku:

www.beogradnocu.com/docek-nove-godine/

 

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com