Docek-srpske-Nove-godine-2020-Beograd-Hotel-Majdan

Hotel Majdan

Snežana Đurišić i orkestar Endži Mavrića
4,500 rsd sa hranom i pićem

Doček Srpske Nove Godine 2020

Stara Nova godina ili pravoslavna Nova godina (u narodu poznatija pod nazivom Srpska Nova godina) je neformalni tradicionalni pravoslavni praznik i slavi se kao početak nove godine po Julijanskom kalendaru. U 20. i 21. veku, srpska Nova godina pada 14. januara, budući da 13 dana zaostaje za Novom godinom po Gregorijanskom kalendaru. Kao tradicionalni pravoslavni praznik, srpska Nova godina se u Beogradu slavi skoro identično kao i 31. decembra, uz vatromet, prepune lokale, lude žurke... Iako nije zvanična Nova godina, ovaj praznik se rado slavi u mnogim balkanskim zemljama.

srpska_nova_godina_stefan_braun

Godinama unazad srpsku Novu godinu počinjemo da planiramo odmah nakon proslave „zvanične“ Nove godine, što znači da je već vreme da izaberete svoje savršeno mesto za doček srpske Nove godine. Kao jedna od evropskih prestonica sa najluđim noćnim životom, Beograd vas ni 13. januara neće izneveriti, već će za vas pripremiti žurke o kakvim niste ni sanjali. Možete izabrati luksuzni hotel, restoran, bar, neki od najpopularnijih prestoničkih klubova ili kafana, a ako ste, pak, ljubitelj provoda na vodi, beogradski splavovi takođe spremaju nezaboravan doček srpske Nove godine. Beograd nudi provod za svačiji ukus i za svačiji džep, treba samo da razmislite šta želite od ove noći, a mi ćemo se pobrinuti da se provedete kao nikada do sad. Vreme je da krenete da planirate gde, šta, kako i sa kim ćete proslaviti srpsku Novu godinu ukoliko ste u Beogradu. Ponude će kao i do sada biti biti fenomenalne, a provod koji vas očekuje će da prevaziđe sva vaša očekivanja.

klub-dragstor-play-masa1

Vaš omiljeni portal koji vas godinama vodi kroz najbolju ponudu noćnog života u Beogradu beogradnocu.com i ove godine sprema širok izbor za doček srpske Nove godine. Tu smo da vam ponudimo mesta kakva priželjkujete i muzički repertoar koji želite da čujete. Da li je to klub, kafana, splav, kafe, bar, hotel ili restoran nije bitno, u našoj ponudi pronaći ćete ono o čemu ste uvek maštali. Na vama je samo da pogledate koja su to mesta na kojima je doček srpske Nove godine fenomenalan i izaberete ono koje vam najviše odgovara. Mi smo zaduženi za sve što poželite. Vaše želje se ispuinjavaju samo jednim klikom na Online ili jednim pozivom na telefone 063 33 33 44 i 063 34 34 33.