Dragstor Play, Klubovi

Dasha Rush, lepotica za gramofonima nastupa u Beogradu, 7. marta, u klubu "Drugstore". Domaća podrška, na ovom dugoočekivanom, pravom rejvu u Bg-u, su Filip Xavi i Pharmacist. Spremite se za underground berlinsku tehno žurku!

Ova seksi Ruskinja, prvi put se beogradskoj publici predstavila pre tačno godinu dana, upravo u klubu "Drugstore". Njen sjajan minimal-techno set i energija ostali su "urezani" u zidove ove underground kupole kod Pančevačkog mosta... U subotu se vraća za jedan od svojih najdražih mix pultova i najavljuje još bolju žurku nego prošle godine: "Samo su vam potrebne uši"!

Dasha Rush je rođena u Moskvi, ali najviše vremena provodi na relaciji Pariz - London - Japan , radeći kao tehno producent, dj i artist. Njen prvi live nastup bio je deo izložbe u galeriji. Koristila je zvučne instalacije uz pozorišnu koreografiju sa ciljem da istraži emotivne i tehnološke aspekte elektronske muzike.

Vodi svoje izdavačke kuće „Fullpanda“ i „Hunger to Create“. Prvo techno izdanje na Fullpanda imalo je značajan uspeh, i našlo se u top chartovima najboljih techno DJ-eva . 2006 izdaje debitantski album „Forms aint Formats“. Ne prestajući sa eksperimentima , 2009, objavljuje svoj drugi album „I run iron I run ironic“ na „Hunger to Create“ records. U januaru 2010 izdaje na legendarnoj etiketi „Sonic Groove“ records, Sonic State EP sa 3 treka koji se mogu opisati kao mračni, futuristički, industrijalizovani bass techno. Krajem 2010 Dasha pokreće novi projekat LADA u saradnji sa Larsom Hemmerlingom iz Berlina. Usledio je Unspoken EP... Dashin zvuk postao je sinonim za novu dekadu techno zvuka.