Magazin, Život

Ostalo je manje od mesec dana do Beogradskog maratona, a uskoro će biti održana druga adidas „BOOST Belgrade“ trka na kojoj će svi trkači moći da testiraju svoju snagu i izdržljivost.

subotu, 4. aprila u 11 časova na trim stazi Hajd parka počeće druga od ukupno četiri „BOOST Belgrade“ trke koje će se održati u 2015. godini. Trka je otvorena i besplatna za sve koji žele da trče deonicu dugu 5820 m. Start i cilj trke biće u središtu parka, a trčaće se četiri kruga. Broj učesnika nije ograničen. Prijavljivanje za trku je u toku i trajaće do 3. aprila. Dovoljno je popuniti online formular na sajtuwww.adidasrunningteam.rs i na dan trke (najkasnije do 10.30h) preuzeti startni broj. Hajd park je lociran u jednom od najlepših delova grada, između Bulevara mira, Topčiderskog venca i Bulevara Vojvode Putnika.

Upravo na „BOOST Belgrade“ trkama stiže nova energija gradskih trkača koja će osvojiti sve krajeve Beograda. Svaka trka biće u znaku određene boje, a svi koji istrče trku dobiće narukvicu u boji trke i mogućnost da kroz mini lutriju osvoje vrednu adidas nagradu. Ali to nije sve, svi koji sakupe narukvice sa sve 4 #BoostBelgrade trke, a potom učestvuju u „adidas Open run“ trci u oktobru, takođe će osvojiti adidas poklon iznenađenje.

trka