Barovi, Beograd, Najave, Tranzit, vesti

Humanitarno udruženje "Humanijada" je nastala kao plod dugogodišnjeg prijateljstva grupe studenata iz Beograda. Podstaknuti željom da svojim angažvovanjem i trudom vrate humanosti mesto na tronu ljudskih vrednosti, u saradnji sa mnogim mladim ljudima, sponzorima, poznatim ličnostima i medijima organizuju brojne manifestacije ove godine, od kojih će se prva održati ove subote na terenima OK i KK Partizan na Kalemegdanu i to u vidu celodnevnog turnira u basketu i odbojci, prilikom koje će se prikupljati novčana sredstva čiju će celokupnu sumu Udruženje uplatiti fondaciji Sergeja Trifunovića, Podrži život. Zato nam se pridruži na žurki HUMANIJADE, ĐUSKAJ i PODRŽI ŽIVOT. Za muziku će biti zaduženi Nadežda i MR Hugo. Vidimo se od 22:00!

tranzit devojka

Fotografisano u Tranzit baru

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

tranzit bar

Fotografisano u Tranzit baru

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com