Klubovi, Lavirint

Ko je prisustvovao "Get Low" žurkama u poznatom beogradskom klubu "Lavirint"  koje organizuje DJ i producent Architect, sigurno je primetio i jednu zgodnu devojku koja sjajno igra.

Naravno, tesna garderoba i atraktivni šortsići se podrazumevaju kada je takav nastup u pitanju, al džaba sve to, ako nemaš magiju u nogama.
To smatra i Zorica Low Z Antić, koju smo upravo pomenuli, razigrana i vesela, simpatična crnka koja svoj poziv shvata na veoma ozbiljan način. Bavi se plesom od malih nogu i dugogodišnji je državni prvak u modernom plesu i šou densu.

igračica

I ne samo to. Kao student DIF-a ona se rekreativno bavi i gimnastikom, tačnije akrobatikom. Po zanimanju je plesni trener, koreograf, instruktor fitnesa, joge i pilatesa.

igračica

- Profesionalno izvodim plesove regeton-denshol, tverk, šoudens, kontemporari, čirliding...Bila sam i "čirlidersica" za "Vukovi Beograd",

kaže u kratkom intervjuu naša sagovornica. Bilo je neizbežno i pitanje koliko joj smeta loš glas koji su poslednjih godina plesačice stekle?

- U početku mi je smetao loš glas koji čujem o sebi, jer ljudi generalizuju, ali kasnije shvatiš da sam stvaraš sliku o sebi. Jako je bitno ponašanje kad si na stejdžu i koliko si profesionalan u svom poslu. Veoma sam sigurna u sebe i svoje plesno znanje koje sam godinama sticala. Tako da se ne obazirem na zle komentare. Kondiciju održavam časovima plesa koje dajem grupi dece, tu su i žene sa kojima redovno vežbam, kao i teretana u koju idem za svoju dušu. Tako da nekada imam i do 5 treninga nedeljno.

Pogledajte i kako izgleda kada Zorica "tverkuje":

 

Posted by Zorica Low Z Antić on Tuesday, March 31, 2015