Vanilla, vesti

Dženan Lončarević, klub Vanillaje ugostila još jednog velikana domaće muzičke scene

Čuveni masjtor dobrog provoda, Prijepoljčanin Dženan Lončarević će večeras, nakon duge pauze ponovo nastupiti u Beogradu. Večeras će zabavljati goste popularnog prestoničkog kluba Vanilla, očekuje se luda i nezaboravna noć.

Podsetimo, Dženan Lončarević se pre mesec dana vratio sa veoma uspešne i zapažene turneje po Severnoj Americi gde je održao niz kvalitetnih koncerata.
Popularnost je stekao nastupajući po diskotekama i klubovima u Srbiji i okolnim zemljama. 2006. godine na “Youtube”-u su izbačeni snimci na kojima on uživo nastupa i od tog trenutka njegova popularnost je počela vrtoglavo da raste. Svi su želeli da čuju Dženana uživo tako da je počeo da stiče titulu najpopularnijeg i najtraženijeg klubskog pevača u Srbiji. Dok su raznorazne titule koje su usledile, poput "Pevač godine", "Pesma godine", "Album godine" bile gotovo neizbežne.
Svojom specifičnom bojom glasa pojedine pesme je više on proslavio nego njihovi pravi izvođači. 2007. godine je izdao album prvenac “Nikome ni reč”.

Večras vas u klubu Vanilla očekuje lud i nezaboravan provod uz najnovije hitove “Cvete Beli”, “Kap u moru”. Dođite večeras u klub Vanilla, jer kako kaže Dženan Lončarević, “Dobro je to”!

Dženan Lončarević

Galeriju svih slika sa ovog događaja možete pogledati na ovom linku.

beogradnocu.com