Holivud, Magazin

Svetski tabloidi ne prestaju da pišu o navodnoj vezi dvojice legendarnih glumca i privatno velikih prijatelja Džona Travolte i Toma Kruza koja traje pune tri decenije.
Ukoliko ste se oporavili od prvobitnog šoka, i ukoliko vam se možda kroz glavu na samo nekoliko trenutaka provukla misao da ovo i nije baš toliko iznenađenje, pogledajmo šta pišu američki mediji, a prenosi srpski Gay Echo portal.
Uz ogromne naslove koji napadaju upadljivim slovima "Glumci 30 godina u ljubavi", jedan tabloid donosi tri ozbiljne tvrdnje: "Detalji tajnog vikenda ljubavnika", "Travoltina opsesija Kruzom" i "Šta sve Keli zna" ilustovane fotografijom izbezumljene supruge Džona Travolte Keli Preston.
Travolta se, tvrdi dobro informisani izvor, navodno jako zainteresovao za mladog Toma Kruza još kada ga je pre nekoliko decenija, davne 1983. godine video u filmu "Risky Business".
Kako to već biva, Travolta je pozvao Kruza da zajedno otputuju na nekoliko dana, a zanimljivo je i da su zajedno išli u sajentološku crkvu.
Sve je to uticalo da se glumci zbliže i održavaju supertajnu vezu 30 godina. Ovo nije prvi put da je Travolta umešan u gej skandal.
Naime, još pre pet godina pojavila se knjiga autora Roberta Randolfa koji tvrdi da Travolta godina ima brojne ljubavnike. Navodno, pokušao je da zavede i njega, ali ga je Randolf odbio.

Potom se 2012. pojavio još jedan čovek koji je tvrdio da mu je poznati glumac ponudio 200 dolara za seks, a usledila je ista optžba na Travoltin račun od strane jednog njegovog zaposlenog.
I uz ime Toma Kruza se vezuju homoseksualne veze, ali nikada kao što je slučaj sa Travoltom.

Navodno, Kruz je imao romansu sa pevačem Robom Tomasom i kolegom iz "Nemoguće misije" Džeremi Rejnerom, a govorkalo se da je starateljstvo nad ćerkom Suri prepustio bivšoj ženi Kejti Holms upravo zbog toga kako ne bi otkrila svetu njegove homoseksualne sklonosti.