Poznati

Žena, majka kraljica. Ovo važi za mnoge pevačice na našoj estradi, koje su uspele da sačuvaju brak, rode dete ili decu i nastave da odlično rade svoj posao po klubovima. Nikolija Jovanović je novajija u ovoj ulozi pa ćemo joj samo poželeti sreću. Da ostane popularna, sačuva Relju, i ćerku Reu izvede na pravi put.

ana-kokicAna Kokić je dobar primer za početnu rečenicu u tekstu. Ona je uprkos špekulacijama uspela da sačuva svoj brak sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, da rodi i čuva dve prelepe devojčice, ali i da se za njen nastup traži karta više. Nije lako, priznaćete?

ana-stajdohar

Ana Štajdohar u braku je sa saksofonistom Nikolom Demonjom, iako su imali poteškoća da postanu roditelji, njihova ljubav bila je jača od svega. Uvek nasmejana, raspoložena, a o njenom glasu suvišno je pričati. Dovoljno govori činjenica da je njen bend angažovan u najgledanijem šou programu na našim prostorima.

darko-lazic-ana-sevic-620x350

Ana Sević je mađioničar. Uspela je da skrasi nestašnog Darka Lazića sa kojim ima ćerku Lorenu, osim što nastupa, iako joj to nije moranje, odlično se snalazi i u ulozi voditeljke. Jednom rečju stiže sve! Bravo Ana! Daj recept!

goca-trzan

Kao veliki borac pokazala se i Goca Tržan, kojoj, složićete se, nije ni malo lako. Iako iza sebe ima neuspešan brak, sada uživa u novoj ljubavi sa dosta mlađim Rašom koji je takođe muzičar. Oni pokušavaju da dobiju zajedničko dete, iako Goca iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu. Držimo pesnice.