vesti

Argentinka Silvija je napravila ovaj video snimak 2011. godine, a tek sada ga je objavila na Internetu. Otkrila je da se njen sinčić odmalena druži sa patuljcima, neobičnim "drugarima" koje je uspela da usnimi i postavi video na You Tube kanal.

Porodica je primetila da je njihovo dete Benjamin uvek pričalo samo sa sobom dok se igra. Redovno bi se zavlačio po uglovima kuće i komunicirao sa nevidljivim prijateljima, ali oni su mislili da je to normalno u njegovim godinama. Međutim, u januaru 2011, odlučila je da ga snima. Benjamin je tog dana bio prilično nervozan, a majka Silvija je shvatila i zašto, nakon što je ugledala sićušno stvorenje koje izlazi iz kuhinje u baštu, ostavljajući za sobom grozan smrad i gotovo ispražnjenu bateriju iz mobilnog telefona.

Silvija je sve ovo napisala ispod objavljenog video snimka. Takođe je dodala da se Benjamin s patuljcima igra i danas (sada mu je pet godina), i da ta malena bića nisu agresivna, samo što smrde i ponekad noću mnogo galame. Silvija je prvo pomislila da je u pitanju poljski miš, ali kad je videla svojim očima ovog "vilenjaka" uspaničila se. Ona i muž su odlučili da objave snimak na Internetu kako bi ceo svet video.

Video prikazuje majušno stvorenje kako pretrčava iz kuhinje prema vrtu, a Argentinka iz Santa Fea obećala je da će dati još materijala koji navodno dokazuju postojanje tih mitskih stvorenja.

Video je postao veliki hit, a ono što je zanimljivo, komentari nisu sumnjičavi, niti su ismejavaju majku, već su mnogi od njih prepričali svoja iskustva sa sićušnim bićima.


beogradnocu.com