Magazin

Svaka žena je drugačija i traži nešto posebno. Međutim, ovaj vodič za muškarce, koji prema horoskopskom znaku nudi zanimljiva rešenja kako prići ženi, biće sasvim dovoljan za početak. Evo kako da priđete devojkama različitih znakova i kako da nastavite dalje i dođete do seksa, zahvaljujući gm radio portalu.

Ovan

Kada hoće seks, ona će vas direktno provocirati, a vi je gledajte pravo u oči, pa je, kada popusti, na najgrublji način zgrabite i bacite na krevet ili pod, ali u krevetu nemojte više biti grubi. Tada se koncentrišite, jer je nestrpljiva da što pre završi s tim. Seks mora da bude pun vatre, eksplozije i strasti, ali nemojte preterivati, ne voli egzibicioniste i eksperimente. I dok se vi prenemažete u krevetu, ona je već ustala i obukla se – kod nje nema drugog puta. Ona ima “najkraći fitilj” i najbrže se oblači.

Bik

Njoj morate prići na sasvim drugačiji način – nežno, mazno i strpljivo, sa zanosnim pogledom, strpljenje ćete naplatiti posle. Morate da je pripremite jer kod nje nema ništa na brzaka – red mora da se zna, jer voli predigru i zavođenje. Ali nemojte da se čudite ako sve to ipak ne završi seksom – problem je u vama jer brkate neke pojmove. A da bi sve sigurno završilo seksom, morate da odaberete veče i večeru, i naravno – najintimniju atmosferu s prijatnom muzikom, i najbolje da te večeri budete sami. Posle seksa ostaće još dugo s vama u krevetu, i budite spremni na nastavak dokazivanja – pa i rečima ako treba.

Blizanci

S njom možete da vodiš ljubav telefonom, u autu, pa čak i dok razgovarate. Ona je toliko znatiželjna, da ako tu zakažete, stvarno niste ni za šta. Kod nje ne pali “perje”, za nju morate da imate priču. Ali zapamtite – biće s vama dok ste joj zanimljivi. Ako sad mislite da ćete lako s njom, varate se – morate je prvo psihički zavesti, i naravno, uzbuditi je, probuditi znatiželju. Morate i da je nadmudrite. A, kada joj se oči zasijaju, morate da je gledate pravo u oči i da joj kažete šta ćete da joj radite. E, tu smo. Ona je znatiželjna da vidi kako ćete to izvesti, ali nemojte se iznenaditi ako vidite da sama sebe nadražuje. To je njena predigra, a tada pristupite bez ikakvog plana, na brz seks s nogu – to je najbolje. I ne pokušavajte da ponovite akciju. Šta ste uradli, uradili ste. Jedino ako ste ostavili vrlo dobar utisak hteće da se vidite ponovo.

Rak

Račice su kul, vole malo da glumataju i da se prave da su nevešte i jadne, ali traže čvrste dokaze ljubavi. Tu se javlja problem jer vi niste došli zbog ljubavi, već zbog seksa, a to je razlika, suštinska razlika. Ne možete je uzbuditi ako ne oseti da je deo vas i morate da budete jako pažljivi i osećajni, a pogotovo morate da pazite šta pričate jer je jako osetljiva. Morate da paziš da ne posumnja da ste s njom samo zbog seksa – ti ste njeni i tačka. Nakon što zadobijete njeno poverenje, nakon nekoliko dana i pokušaja, počinje da se zagreva. Nego šta, kod nje nema ništa na brzaka. Seks ne sme da bude na javnom mestu, mora da postoji intimna atmosfera i sigurnost. Ona voli mirise, i najviše – u kadi…

Lav

Lavica će vas najviše namučiti. Napravićete budalu od sebe, a na kraju ćete biti razočarani. Kod njih važi pravilo da ste vi tu zbog nje, a ne ona zbog vas, iako je zapravo ona došla, ali začas okrene situaciju u svoju korist i na svoju stranu. A kada odluči da vam se da, ona će uzeti vas, pa ćete jedva čekati da se sve završi. A sve mora početi laskanjem, kao, ona je najbolja riba i niste u životu videli takvu ženu. Ona će vas, puna sebe, pogledati, ali pazite, od glave do pete, jer najviše voli da zna koliko imate para, kakav vam je status, a tek potom možete da priđete s komplimentima. Voli ona i priču, ali samo o sebi i to onu u najljepšem svetlu. O seksu da ni ne govorimo, jer ćete se uveriti i sami – toliko buke nizašta.

Devica

Za Devicu vam treba puno strpljenja jer se teško opušta – to kod nje nije razvijeno. Sva je ukočena, morate da je naučite kako da se opusti. Ali morate da pazite, nemojte joj dopustiti da počne da posprema kuću, jer će se vratiti sledeće godine, a vaši snovi će postati – pusti! Kod nje do “toga” dolazi kada sazri. A s druge strane, nemojte da vam padne na pamet da je dodirneš ako se niste okupali. I pazite da ne započnete neku priču – pitaćete se zašto ste došli. Ali, samo da znate, možete očekivati histerične ispade, odguravanja, odbacivanja i majstorski razlog da vas izbegne. I uglavnom kada to radi, ona to radi iz osećaja dužnosti. E sad, ne petljajte previše ako ne mislite nešto ozbiljno – nije fer. Ako vam se daje, čini to iz nekog razloga, pa to ne zloupotrebljavajte.

Vaga

Mala gnjavatorka Vagica voli udvaranje, finoću, mirise i lepu odeću. Ako je to neko s kim treba da ostane duže vreme, to ćete morati da radite svaki put – ako vam je stalo do nje. Seks s njom je sasvim dobar, ali nikako ne smete biti grubi ni ljigavi. Neće tražiti neku dublju vezu jer ona voli sebe, ona je zaljubljena u sebe i voli da izaziva, koketira, ali nije napadna – ogledalo je izgleda izmislila neka slična njoj. Da, lepa je.

Škorpija

Kada su erotika i seks u pitanju, ovde ste “pukli”. Ako niste spremni da date sve od sebe, pa i dušu, bežite od Škorpije. To vam je onaj tip žene s kojom ćete se posvađati, možda i potući, plakati, a potom leći u krevet i u njemu umreti od probuđenih strasti. U krevetu, pak, inicijativu prepustite njoj. Uzbuđuju je dramatične situacije, a ukoliko ste mekušac, nemate šanse. Nemate šta da joj pričate jer, ukoliko vas želi, ona vas je već i uzela. A u nekim najpovoljnijim okolnostima, pazite da ne skončate u njenom strastvenom zagrljaju.

Strelac

Voli animalni, divlji seks, rizik i nemoguće situacije. Neko je to dobro rekao – ona je onaj tip žene koju pećinski čovek vuče za kosu i odvlači u pećinu. Kod nje prolazi sve ono što je kod drugih žena nezamislivo. Njen repertoar je veći od vašeg. S njom možete otvoreno da pričate o seksu, i ako hoće, reći će: “Hajde!” Ma, pristaće i u parku, na javnom mestu, u autobusu, liftu. Kod kuće to možete učiniti dok kuva ili kad se nagne da nešto dohvati ili gleda kroz prozor – od pozadi.

Jarac

Ona je blokirana, i gledajte kako da je oženite – ako ste ozbiljni. Ako se otvori, daće vam dušu, i to za ceo život. Vaše je da je ohrabrite, potrudite se i dokažete kao nikome. A za uzvrat ćete imati nekoga na koga uvek možete da se oslonite u životu. Ona će vam biti stub porodice.

Vodolija

Voli neobične načine prilaženja – što je neobičnije imate više šanse za prolaz. Pazite, kod nje nema zezanja, ona će vas prihvatiti i bez nekog razloga, ali i u inat mužu. Kod nje nema dubine emocija, sve je na intelektualnoj bazi, pa joj morate reći tačno šta i kako hoćete. Pogotovo ovo poslednje, jer voli neobične poze.

Ribe

Šta god rekao Ribici, ona će vas prihvatiti. Najbolje će vas razumeti, pa čak i bez potrebe za objašnjavanjem ili izvinjavanjem. Ali zato nemojte da grešite dušu i da je vređate. To je osoba koja ne sme da se vređa, a kamoli maltretira. Voli predigru, lepu atmosferu, a potrebno je i malo mašte – pa nekada morate biti i fini, a to je upravo sada!