Magazin

Verujemo da ste ne mali broj puta bili iznervirani jer sa svojim prijateljima na društvenim mrežama niste mogli da podelite atmosferu koja vas okružuje. Razlog? Loša prednja kamera na telefonu, mrak u klubu. Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da napravite savršen selfi.

  1. Pronađite mesto u klubu gde ima najviše svetlosti. Svetlo mora biti upereno ka vašem licu.
  2. U koliko na licu primećujete senke, podignite telefon na gore. Tako će vaše lice izgledati svetlije i uže.
  3. Potrudite se da iza vaših leđa bude svetla pozadina. U koliko je enterijer kluba tamne boje, pronađite nekoga u svetloj garderobi. Neka vam neprimetno posluži kao pozadina.
  4. Provucite fotografiju kroz filtere. Svetske zvezde služe se ovim malim trikovima, zašto ne biste i vi?
  5. U koliko koristite Instagram, modna blogerka Zoranah, svima preporučuje filter pod nazivom Valensija.
  6. Telefon držite što dalje od sebe. Ispružite ruku koliko god možete.
  7. Neka na vašoj selfi fotografiji bude što više ljudi. Takve fotografije uglavnom su zanimljivije, i privlače više pažnje.
  8. Imajte samopouzdanja. U koliko ćete biti stidljivi i razmišljati da li vas neko posmatra dok pozirate - nemojte se slikati.
  9. Nemojte praviti selfi posle treće čaše bilo kog alkoholnog pića. Možda će vam se učiniti da je to fotografija koju ste želeli, ali ćete je sigurno već sutra uz prvu jutarnju kafu izbrisati.

selfieU koliko vam se sve ovo čini mnogo komplikovano, zaustavite našeg fotoreportera. Fotografija će sigurno biti bez mane.