Fensi Kafana, vesti

Slikano u Kafana Fensi Kafana

Fensi Kafana večeras slavi svoj prvi rođendan.

Večeras, 20. Juna 2013. prestonička kafana na vodi slavi svoj prvi rođendan. Tim povodom svi pevači koji su do sada pevali u kafani Fensi Kafana će doći da svojim prisustvom uz pesmu uveličaju ovo slavlje. Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik i Marinko Rokvić samo su neka od imena koje će se večeras naći na bini. Kako za rodjendanske žurke kažu da su to zapravo najbolje zabave, onda možemo da naslutimo kakav provod večeras očekuje goste ove popularne kafane.

fensi kafana

Slikano u Kafana Fensi Kafana

fensi kafana

Slikano u Kafana Fensi Kafana

Poznate ličnosti sa domaće estradne scene, zatim poznati sportisti i druge javne ličnosti izabrali su upravo ovu kafanu za svoje omiljeno mesto u za izlazak pa ih često možete videti kako se provode do jutra uz najbolju domaću muziku. Poznate ličnosti se naravno očekuju i večeras da zajedno sa ostalim gostima i vlasnicima proslave ovaj veoma važan dan za kafanu Fensi Kafana. U galeriji slika sajta beogradnocu.com možete da pogledate kakva je atmosfera u kafani Fensi Kafana bila tokom proteklih nedelja pa da naslutite kakav vas provod očekuje večeras na rođendanskoj žurci.

Dođite da se zajedno provedemo kao nikada ranije jer nikada ranije kafana Fensi Kafana nije slavila svoj prvi rođendan. Rezevišete svoje mesto na vreme preko korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i prepustite se garantovano odličnom provodu.

 

beogradnocu.com