Fensi Kafana, vesti

Mira Škorić večeras peva u kafani Fensi Kafana.

"Otkači sa mnom do ludila" poručuje Mira Škorić koja će večeras nastupiti u Fensi Kafani. Ruku na srce, nije teško "otkačiti do ludila" kada peva Mira Škorić. Žena koja nikada nije bolje izgledala zabaviće goste Fensi Kafane koji su navikli da na ovom mestu uživaju samo u vrhunskom provodu.

fensi kafana devojke

Slikano u Kafana Fensi Kafana

Pevačica koja je na estradi čuvena ne samo po odličnim pesmama i glasu već i po oštrom jeziku i imitacijama, nedavno je izdala i novi album za Grand produkciju. Tako će gosti Fensi Kafane, pored njenog standardnog repertoara večeras moći da čuju i neke od njenih novih pesama poput "Do kraja sveta" i mnogih drugih. Mira Škorić je nedavno održala i nastup gostujući u čuvenom Pinkovom rijaliti šou Farma koji je ulepšao veče ne samo svim ukućanima, već i gledacima širom Srbije i drugih zemalja u kojima se gleda Tv Pink.

Mira škorić ima veoma oštar jezik, pa je tako jednom izjavila da će dograbiti metlu i počistiti đubre sa estrade. Međutim Mira se ne libi ni da zaspe svoje koleginice komplimentima, pa je tako za nove Cecine pesme prokomentarisala: "To će biti hitovi kao vrata". Upravo ti hitovi i mnogi drugi moći će da se čuju u petak na Ušću kada će velika srpska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održati koncert. Posle koncerta za koji je prodato više od 100000 karata žurka se nastavlja upravo u Fensi Kafani. Ovaj provod ne smete da propustite, jer su mnoge poznate ličnosti najavile svoj dolazak upravo posle koncerta.

Fotograf sajta beogradnocu.com zabeležio je prethodnih nedelja provod u Fensi Kafani. Pogledajte galeriju slika, pa sami zaključite gde izlaze poznati u Srbiji.

Rezervacije za sve dane u Fensi Kafani možete izvršiti na dva načina. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

beogradnocu.com