Freestyler, vesti

Gazda Paja večeras na splavu Freestyler.

U sredu 29. Maja na splavu Freestyler organizuje se drugi po redu Buzzin' u svom letnjem izdanju. Splav Freestyler nastavlja tradiciju dugu četrnaest godina kojom su svi gosti oduševljani. Podsetimo, prvo R'n'B i Hip-Hop veče se desilo u Maju 2000. godine u istom sastavu i sa istim muzičkim pravcem kao što je danas. Od tada interesovanje iz sezone u sezonu postaje samo veće. U sklopu Buzzin' večeri koja se održava ove srede poznati reper Gazda Paja će održati mini nastup. Za ovaj spektakularni nastup i zasigurno najbolji provod u ovom muzičkom pravcu u gradu, ulaz će biti potpuno slobodan. Za muziku će biti zadužen Buzzin´dvojac, fenomenlani  Dj Ike i čuveni Dj Prema //Bad Brothers//.

Splav Freestyler

Slikano na Splav Freestyler

Splav Freestyler

Slikano na Splav Freestyler

Inače na splavu Freestyler se svake srede organizuje RnB veče, ali ove srede vlasnik hitova od kojih je među mladima svakako najomiljeniji "Čke beogradske" će napraviti žurku za pamćenje. Obećva ludu noć kakva može da se dogodi samo na splavu Freestyler. Ovaj popularan prestonički klub na vodi ne prestaje sa iznemađenjima. Već u četvrtak se organizuje još jedna vrhunska žurka poznatija kao "1 na 1" gde za jednu poručenu flašu pića dobijate dve, za jedan šareni koktel, dobijate dva. Dakle prava prilika da se provedete uz vrhunsku haus muziku za manje novca nego inače. U četvrtak su za vaš dobar provod zaduženi Dj Jabba i Dj Nikola.

Pgledajte slike sa otvaranja i drugih žurki koje su od 9. Maja pa sve do danas organizovane na splavu Freestyler. Vaš sajt beogradnocu.com je zabeležio svaki trenutak vrhunskog provoda koji pravite upravo vi. Osetite ritam najbolje komercijalne muzike na Balkanu, vidimo se večeras na splavu Freestyler!

 

beogradnocu.com