Holivud, vesti

Popularni pevač Justin Bieber i mlada Jenner-ova Kendall, viđeni su zajedno u restoranu u Parizu. 

Ono što deluje kao romantična večera zapravo je vrlo verovatno prijateljsko druženje. Uostalom, vi prosudite. Mi se samo pitamo, gde je ovde Justinova devojka, Selena Gomez.

justin and jenner kendall

Selena je u isto vreme objavila nekoliko fotografija iz Pariza pa naslućujemo da pravi društvo Justinu, jedino što nam nije jasno zašto im se nije pridružila na večeri. Ima li glumica i pevačica razloga za brigu?

Čak i kad je u vezi, Justin Bieber voli da izlazi s drugim devojkama a kako govore nove informacije, Selena Gomez svesna je toga i pokušava da mu veruje jer zna da je to jedini način da njihova veza traje. Njih dvoje su u prošlosti bezbroj puta raskidali jer pevačica i glumica nije volela što on jako puno vremena provodi s drugim devojkama.

Iako su Justin Bieber i Selena Gomez doputovali u utorak u Pariz, javnost nije mogla da ih vidi zajedno s obzirom da se popularni pevač posvetio druženju sa klanom Kardashian-Jenner.

France Paris Fashion Week

Justin je takođe tokom dana viđen u šopingu u društvu svog obezbeđenja, a prethodno veče je proveo u društvu Jennera, odnosno Kendall i njene mame Kris s kojima je definitivno vrlo blizak u prethodnih par meseci, a kasnije im se pridružila i Kim Kardashian.

Justin Bieber

Slavni Kardashian klan bi sigurno voleo da ima BIeber-a za zeta i pored toga što je on u vezi sa Selenom Gomez koja se izgleda, baš trudi da ih izbegne po svaku cenu.

 

beogradnocu.com