Stefan Braun, vesti

Gde se provodi srpski milioner? Klub Stefan Braun?

Sigurno sve, a posebno dame koje bi želele da "upecaju" dobru priliku za brak zanima gde izlaze milioneri. Ekipa sajta beogradnocu.com "uhvatila" je jednog u prestoničkom klubu, klub Stefan Braun. Njegovo ime je Ivan Zeljković zvani Zeka Milioner. Na žalost mnogih dama, ovaj srpski milioner nije slobodan, već je u srećnom braku sa svojom suprugom Vesnom. Poznati voditelj, čovek  koji od princa može da napravi žabu, odnosno od siromaha milionera veoma je čest gost jednog od najposećenijih beogradskih klubova, klub Stefan Braun. Ekipa ga je uslikala kako sija, u svakom smislu. Obučen u svetlucavi srebrni sako i plavu šljašteću svilenu košulju, čuveni srpski milioner bio je u vidno dobrom raspoloženju. Nije to je njegov stil da se razumemo, ovakav stil oblačenja bio je apsolutno primeren jer je uslikan prošle srede kada je u pomenutom klubu bilo "Las Vegas" veče magije i glamura.

Medijsku pažnju naročito je privukla činjenica da se Zeka prepolovio. Kada je dobio ponudu da pred kamerama izgubi ni manje ni više nego četrdeset kilograma, bez razmišljanja je pristao. Njegov trnovit put kroz redukciju ishrane i vežbanje biće prikazan u dokumentarnom filmu "Sam protiv sebe". U vežbanju, zdravoj ishrani i drugačijim životnim navikama Milionera je podržala i njegova supruga Vesna. Njih dvoje su odlučili da ćerkicu Petru (3) i sina Luku (2) usmeravaju na sportske aktivnosti i da ih nauče onoj staroj, a dobro poznatoj izreci koja je u određenim momentima njihovog života bila zanemarena: "U zdrvaom telu zdrav duh".

No bilo kako bilo, mršav ili gojazan, srpski milioner je po prirodi veseo čovek i odličan zabavljač. Voli da peva i veoma često otima mikrofon pevačima i sam zapeva, što je jednom prilikom na Staroj Planini zabeležila kamera kada je pevao pesmu Parnog Valjka "Sve još miriše na nju".

Da li Zeki miriše na Vesnu ili ne procenite sami, a klub Stefan Braun i ove srede može biti mesto gde ćete možda baš Vi upecati svog milionera.

Galeriju svih slika sa ovog događaja možete pogledati na ovom linku.

beogradnocu.com