Klubovi

Zbog neosnovanih informacija koje su se pojavile na društvenim mrežama organizatori žurke "GET LOW" su bili prinuđeni da izdaju zvanično saopštenje koje prenosimo u celosti:

Organizacija GO HARD TEAM je ove zime priredila sjajan niz žurki, koje su po mnogima ocenjene kao najbolje u gradu. Naša organizacija već godinama organizuje kvalitetan i dobar provod, sto potvrđuje veliki broj ljudi koji dolaze, prate i podržavaju naš rad. Zato što se svakom događaju pristupa sa pažnjom, originalnošću, raznim poklonima i izvođačima. To se na kraju svede na jedan jako kvalitetan provod, što je naš cilj i zaštitni znak.
Upravo iz tog razloga mnogi ne biraju ni sredstvo ni način da nas na bilo koji način sabotiraju. Reč je o tome da se upućuju razne DEZINFORMACIJE poput tih da se GET LOW žurke tokom letnje sezone održavaju na njihovim splavovima. Samim tim plasiraju informacije da mi kao organizacija učestvujemo sa njima u radu i organizaciji žurke. To su totalne NEISTINE i LAŽI, ali to opet oslikava o kakvim ljudima se radi, onima koji očigledno nisu sposobni sami da naprave nešto i organizuju događaj, pa žele da ga kopiraju i da obmanjuju ljude,

ističu u saopštenju i dodaju:

Ovim putem želimo da obavestimo javnost, da će GET LOW zajedno sa SHUFFLIN timom ovog leta OTVORITI DRUGU SEZONU isključivo SREDOM na splavu SHAKE N SHAKE, sa žurkom pod nazivom SHAKE D WEDNESDAY. Pozivamo vas da 27. maja dođete na VELIKO OTVARANJE SEZONE!

Ovog leta svake srede budite na najboljem RnB, TRAP, HIP-HOP,TWERK, uz razne izvođače koje smo pripremili i DJ ARCHITECT-a , s poštovanjem vaš GET LOW.

žurka