Vanilla, vesti

Klub Vanilla - mesto koje za provod bira i Goga Sekulić

Prestonički klub Vanilla je i prošlog vikenda zabeležio nezaboravan provod. Svi su pevali, igrali, pili, napili se i uživali do kasno u noć.

Ludom provodu nije mogla da odoli ni poznata pevačica Goga Sekulić koja je usled vrele atmosfere i sama zapevala iz svog separea. Na oduševljenje svih prisutnih Goga Sekulić je otpevala nekoliko pesama i zabavila goste onako kako i priliči pevačici za koju kažu da je pravi ženski boem. Za ovakvo slavlje kakvo je priredila u klubu Vanilla Sekulićeva ima i valjani razlog. Popularna pevačica iz Pljevalja se sprema za venčanje koje je zakazano za Maj mesec. Pohvalila se i podelila svoju sreću sa fanovima na "Fejsbuku" ostavivši poruku "Kakav dan! Izabrala sam pozivnice za svadbu - sada imam sastanak sa organizatorom venčanja da izaberemo dekoraciju - a zatim me čeka studio da preslušam nove pesme. Ljubim vas sve!". Kako saznajemo, pevačica Goga Sekulić je za kumu izabrala svoju koleginicu i dugogodišnju prijateljicu Svetlanu Cecu Ražnatović.

Za svoje fanove Goga Sekulić takođe priprema iznenađenje, uskoro planira da objavi i novi CD, na kome svakodnevno vredno radi. Dakle, uskoro stižu i Gogini novi hitovi!

GOGA SEKULIĆ

Galeriju svih slika sa ovog događaja možete pogledati na ovom linku.

beogradnocu.com