Beograd, vesti

Gradski vozači u klubu Plastik

I prošlog vikenda Gradski vozači bili su u službi onih koji su malo više popili, a nisu želeli da rizikuju i da pod dejstvom alkohola sedaju za volan.

starapesma12.3

 U kafani Stara pesma...

Vožnja u alkoholisanom stanju i dalje je na vrhu liste prekršaja za koje saobraćajna policija naplaćuje kazne i deli kaznene poene nesavesnim vozačima, a nažalost i na vrhu uzroka saobraćajnih nesreća.

nasaprica12.3

 ...i Stara priča

Da ne biste rizikovali kažnjavanje ili, ne daj Bože, izazivanje ozbiljnijih nesreća, potrebno je samo da pre polaska kući pozovete Gradske vozače, specijalizovanu službu koja će brzo stići do vas i profesionalno i bezbedno vas i vaše eventualne saputnike vašim vozilom odvesti na željenu adresu.

lavirint13.3

 U Lavirintu

Tokom prošlog vikenda, promoterke Gradskih vozača obilazile su beogradske kafane i klubove i u dobroj atmosferi promovisale usluge te firme.

dobrila13.3

 ...Dobrili

Gradske vozače možete svako veče dobiti na 066-400-001 i 066-400-002.

akustik13.3

 ...i Akustiku

Svaka deseta vožnja je besplatna (do 7 kilometara udaljenosti).

Podsećamo vas da su ekipa Beogradnocu, Gradski vozači i Pink taxi spremili budžet za gradsku vožnju u vrednosti od 45 000 dinara. Nagrađujemo najbolju fotku sa našim hostesama i taxi volanom!

Nastavićemo da vas pratimo po svim mestima, a najmaštovitija, najduhovitija, najromantičnija fotka osvaja prvu novčanu nagradu  u vrednosti od 25000 dinara! Drugoplasirana i trećeplasirane fotografije nagradićemo sa 15000 i 5000 dinara, a pobednike birate vi!

Fotkanje traje mesec dana, a galeriju sa fotografijama postavicemo na našem portalu i našoj FB stranici. Tri fotografije sa najviše lajkova birate vi, a najbolje nagrađujemo mi! Spremite se za akciju! Pobednike će kontaktirati nas tim i uručiti vrednosne vaučere na osvojene sume.